Юні голопристанські футболісти зайняли 3 місце у чемпіонаті області з футзалу серед команд 2006 р.н.

17 та 18 березня 2018 року в м.Херсоні в приміщенні спортивного залу КДЮСШ «Освіта» пройшли фінальні ігри чемпіонату Херсонської області з футзалу серед команд юнаків 2006 р.н.(U-12). 

До фіналу вийшли вісім сильніших команд , здобувши перемоги на двох попередніх етапах а саме: «Старт-1» (смт Велика Лепетиха), ДЮСШ м.Нова Каховка, «Динамо» (с.Дар’ївка), КДЮСШ «Освіта-2006» (м.Херсон), «Зірка» (Нововоронцовський район), ДЮФК «Асканія-Нова» (смт Асканія-Нова), СДЮСШОР «Кристал» м.Херсон і ФК «Гопри»  м.Гола Пристань.
 
Команди-учасниці були розподілені на дві групи, в яких ігри проходили за коловою системою (кожна команда грала між собою) і за результатами ігор перші дві команди продовжували боротьбу за медалі, а другі дві команди виборювали місця з 5 по 8, але вже за олімпійською системою на вибування.

У перший день змагань ігри відбувались в групах.  Команда ФК «Гопри» вийшла до фіналу з 3 заліковими очками, перемігши команду СДЮСШОР «Кристал»  на 2 етапі,  в першій грі грала з командою ДЮФК «Асканія-Нова». З самого початку гри юні голопристанські футболісти забили два м’ячі і дали можливість грати юнакам  2008 р.н., які на неналежному рівні грали цей матч і завершили гру  перемогою ФК «Гопри»  з рахунком 2-1.
 
У другій грі суперником була команда «Зірка» Нововоронцовського району. Тут також практично всю гру грали юнаки 2008 р.н. і перемогли з рахунком 9-1.
 
Отже, зайнявши перше місце команда ФК «Гопри» вийшла до фіналу, друге - у команди «Кристал». 
 
У другій групі першими стала команда ДЮСШ м.Нова Каховка, друге місце у команди «Освіта-2006», яка і стала суперником голопристанцям. Упершому півфіналі зустрічались команди СДЮСШОР «Кристал»  і ДЮСШ, де сильнішими були футболісти з Нової Каховки.
 
У другому півфіналі зійшлися давно знайомі суперники «Освіта-2006» і ФК «Гопри» . Гра видалась видовищною і напруженою. Першими рахунок відкрили голопристанці, але невдовзі його зрівняли херсонці, а незадовго до перерви вперед знову вийшли футболісти ФК «Гопри». Після перерви херсонці прагнули зрівняти рахунок, але голопристанці вдало оборонялись створюючи всі моменти на контратаках. За 40 секуд до кінця зустрічи помилка гравців ФК «Гопри» завершилась взяттям воріт і рахунок зрівнявся. В останній атаці голопристанці  створили чудовий вихід сам на сам, але воротар суперників був на висоті. Отже 3-3 і доля матчу вирішувалась в пробитті пенальті, які краще пробили херсонці, які і вийшли до фіналу. 

У грі за третє місце команда СДЮСШОР «Кристал»  не вийшла на гру з командою ФК «Гопри» з об’єктивних причин,  за що їй була зарахована поразка.
 
У грі за перше місце турніру «Освіта-2006» перемогла ДЮСШ з м.Нова Каховка і завоювала золоті нагороди, срібні медалі - у новокаховчан.
 
На нагородженні були присутні виконавчий директор ХОФФ Олексій Кручер, заступник голови ХОФФ Володимир Володін, заступник директора КДЮСШ «Освіта» Віктор Нойок,  селекціонер донецького «Шахтаря»  Василь Попов.
 
Команди-призери і команда-переможець були нагороджені кубками, грамотами, медалями.


Фото:

Нашi партнери