У Херсоні відбувся легкоатлетичний пробіг «Десант-44»,

У суботу, 17 березня, у Херсоні відбувся легкоатлетичний пробіг «Десант-44», вприсвячений 74-й річниці визволення Херсона від загарбників.
У пробігу  взяли участь 150 спортсменів та любителів бігу з Херсона та області (Нова Каховка, Каховка, Олешки, Велика Лепетиха, Новотроїцьке) , а також із Кривого Рогу, Запоріжжя, Миколаєва, Южноукраїнська та Києва.

Учасники пробігу долали традиційну (основну) дистанцію довжиною 13,5 км, на старт якої вийшло 77 любителів бігу, або ж дистанцію 7 км,  за маршрутом: від пам’ятного знака в Антонівці - вул. Херсонська - Кіндійське шосе - вул. Перекопська - вул. Калнишевського.(Херсонське вище училище фізичної культури).

Абсолютним переможцем «Десанту-44»  на основній дистанції, а також у своїй віковій групі став спотсмен-легкоатлет із Олешок Дмитро М’ягков. Другий призер - Володимир Татаров (смт Велика Лепетиха), Третій – В’ячеслав Оголенко (м. Южноукраїнськ). 

Переможців та призерів у різних вікових групах нагороджено дипломами та медалями. Кожен із учасників пробігу на фініші отримав грамоту за участь у ювілейному тридцятому пробігу «Десант-44».


Фото:

Нашi партнери