Херсонські і генічеські плавці — найкращі в області

11 березня 2018 року у м. Херсоні відбувся відкритий чемпіонат Херсонської області з плавання серед молоді, юніорів та юнаків, в якому взяли участь команди м. Херсона (ДЮСШ № 6, СК «Алькор», Sport life), м. Генічеська та Мелітополя. 

Всього у чемпіонаті прийняло участь 100 спортсменів. 

Кожен прагнув до перемоги, а найсильніші здобули її. Це була запекла боротьба між учасниками різних вікових категорій і можливостей, але об’єднувало їх одне: бажання довести усім і в першу чергу собі, що вони гідні нагороди.

На цих змаганнях спортсмени долали дистанції різної довжини: від 50 до 100 метрів брас, кроль, на спині, навіть була заявлена така дистанція як 100 м батерфляй, яку здолали наймужніші.

За результатами чемпіонату вихованцями ДЮСШ № 6 м. Херсона було виборото 18 перших місць, 23 других та 12 третіх місць.

Вихованка відділення з плавання Бикова Євгенія (тренер-викладач Е. Бенедик) виконала норматив кандидата у майстри спорту з плавання.

Генічеська районна КДЮСШ (директор Олександр Носов) була представлена вихованцями відділення плавання: Остащук Данило, Панкратов Олександр, Прядко Максим, Пахоменков Олексій, Пахоменков Олександр, Меметов Рустем, Боровська Марія, Лозова Анастасія, Большакова Дар׳я, Іванова Ганна, Король Микола.

Генічеські  спортсмени показали найкращі результати і здобули: 15 медалей за І місце, 8 медалей – за ІІ місце, 5 медалей – за ІІІ місце, ще вибороли два 4 місця та одне 5 місце. Більшість учасників генічеської  команди мають по 3-4 нагороди, здобуті нелегкою працею.


Фото:

Нашi партнери