Юніорки Новотроїцького району візьмуть участь у фіналі Спаракіади учнів загальноосвітніх закладів області з волейболу

13 березня 2018 року в смт Новотроїцьке на базі дитячо-юнацької спортивної школи відбулися зональні змагання з волейболу обласної Спаракіади учнів загальноосвітніх закладів Херсонської області, в яких взяли участь збірні команди Новотроїцького, Нижньосірогозького та  Генічеського районів.

На початку заходу спортсменів привітали: заступник голови Новотроїцької районної державної адміністрації Анжеліка Балан та начальник відділу освіти райдержадміністрації Олена Мартинова, які побажали спортсменам високих здобутків та перемог та підкреслили, що їхній приклад буде поштовхом для масового розвитку волейболу в районах області. Також до присутніх звернувся головний суддя обласних змагань Олександр Муренець, який подякував організаторам заходу за гостинність, підтримку та розвиток волейболу в районі.

За результатами змагань І місце серед юніорів посіла збірна команда Генічеського району, ІІ місце – спортсмени Нижньосірогозького району, ІІІ місце - юніори Новотроїцького району.

Серед юніорок перемогу здобула збірна команда Новотроїцького району, ІІ місце – учні Генічеського району, ІІІ місце – спортсмени Нижньосірогозького району.

Збірні команди, які стали  переможцями  будуть змагатися у фінальних іграх.


Фото:

Нашi партнери