У Херсоні пройшов ХХ Меморіал Сергія Хмельницького з шахів

З 3 по 7 січня 2018 року в м. Херсоні в  приміщенні Херсонської ДЮСШ з шахів і шашок пройшов  XX меморіал Сергія Хмельницького з шахів.

У змаганнях взяли участь  100 шахістів  від спортсменів масових розрядів до майстрів спорту з Києва, Миколаєва, Херсона, Каховки, Нової Каховки, Олешок, Генічеська. Змагання проходили в трьох турнірах - А, В, С.

У турнірі «А», де грали спортсмени не нижче першого розряду (майстри спорту, кандидати у майстри спорту), за перемогу вели боротьбу 41 шахіст. Серед чоловіків переможцем став Віктор Скляров  (херсонець із Києва)  Друге місце дісталося херсонцю Леоніду Старожилову, а третє  -  херсонцю Захару Богданову.
Серед жінок найкраще зіграла новокаховчанка Поліна Ліщенко. На другому  і третьому місці - херсонки Анна Солодухіна і Вероніка Фончікова відповідно.. Серед ветеранів у цьому турнірі переміг  представник Херсона Андрій Захаров.

У турнірі «В» взяли участь  35 спортсменів першого і другого розрядів. Першими у чоловіків і жінок стали відповідно Орхан Керімов і Поліна Михайлець. А серед ветеранів перемогу святкував  Віктор Миронов. Всі вони представляють  місто Херсон.

У турнірі «С» виступили 24 шахісти масових розрядів. За підсумками змагань серед юнаків  кращим був херсонець Мирослав Сперчун, а у дівчат -  киянка Юлія Ільченко

Джерело:Вгору



 


Фото:

Нашi партнери