Вихованці херсонського авіаклубу відзначилися на військо-патріотичних змаганнях «Маргеловский тримаємо стрій»

Напередодні Нового року вихованці КЗ «Обласний авіаційно-технічний спортивний клуб» Херсонської обласної ради взяли участь у військо-патріотичних змаганнях «Маргеловский тримаємо стрій», які відбулися у м.Полтава.

У змаганнях взяли участь сім команд: три з Полтавщини та по одній із Київщини, Житомирщини, Харківщини та Херсонщини. До херсонської команди увійшло сім юнаків: один із м.Херсон і шестеро із Голої Пристані. Всі – найкращі вихованці Обласного авіаційно-технічного спортивного клубу.

Протягом декількох днів хлопці пройшли увесь арсенал справжнього бійця: від стройової підготовки до стрільби з автомата, міномета та гранатомета. Найкращий результат херсонці показали у гранатометанні на точність.

Позмагалися юнаки і на вправність з укладки парашуту та надання першої медичної допомоги пораненим.

Та найбільше запам’ятався учасникам конкурс по захопленню висотки. Інструктаж команди отримали на місці, але підкорилася висотка не всім, а точніше лише одним херсонцям, які, до речі, першими зголосилися піти у наступ.

У загальному підсумку херсонська команда зайняла четверте загальнокомандне місце. Гарний результат, враховуючи, що перші три сходинки зайняли команди із Полтави та Полтавщини. Таким чином, херсонці обійшли і киян, і харківчан і житомирців.

У найближчих планах керівництва КЗ «Обласний авіаційно-технічний спортивний клуб» участь у Кубку ВПК «Боривітер», який відбудеться з 9 по 11 лютого у м. Бориспіль.

Нагадаємо, у жовтні 2017 року вихованці комунального закладу «Обласний авіаційно-технічний спортивний клуб» Херсонської обласної ради вперше за останні шість років здійснили стрибки з парашутом.


Фото:

Нашi партнери