Чемпіонат України з футзалу серед команд юнаків U-13 за участю ФК «Гопри»

З 9 по 12.січня .2018 року в м .Ізмаїлі у приміщенні СК «Портовик»   відбулись ігри 1 етапу чемпіонату України з футзалу в південній конференції  серед команд юнаків 2005-2006 років народження (U-13).

За регламентом змагань команди учасниці чемпіонату України розподілені на 4 конференції за територіальним принципом: південна, західна, східна і північна.

До південної конференції потрапили команди: ФК «Дунай» м.Ізмаїл, ФК «Бессарабець» м.Ізмаїл, ФК «Олімпік» м.Черноморськ,  «Іллічівець»  м.Черноморськ, ДЮСШ «Червоні вікна»  і ФК «Гопри»  м.Гола Пристань.

Змагання чемпіонату України  в конференціях складаються з  2 етапів за коловою системою, кожен з кожним,  і за результатами яких  дві кращі команди проходять до фіналу.

В перший день змагань голопристанська  команда зустрічалась з господарями командою «Дунай» м.Ізмаїл. Гра пішла за сценарієм голопристанців і на самом початку були створені три 100-відсоткових моменти, але реалізація підвела гравців. У підсумку  6-5 на користь ФК «Дунай».

 В другій зустрічі проти команди ДЮСШ «Червоні вікна»  ініциатива була на боці голопристанської команди протягом двох таймів. Але  прикрі помилки спочаткову воротаря  а потім і  гравців  призвели до поразки 1-3.

На другий день  у грі з командою «Бессарабець»  гравці ФК «Гопри» , здолавши хвилювання, здобули  перемогу з рахунком 10-3 , друга гра проти команди «Олімпік»  м.Черноморськ завершилась  теж перемогою 5-0.

У чотирьох зустрічах гравцям Голой Пристані було показано три червоні картки: судді були дуже прискіплеві до команди. І на останню гру, проти дуже потужної команди «Іллічівець»  м.Черноморськ,  яка, до речі, є чемпіоном України минулого року і на цьому турнірі  демонструвала  зрілу і гарну гру.

Гра видалась напруженою і видовищною. Команда ФК «Гопри»  грала другим номером від оборони, намагаючись використати помилки суперника. Гравці налаштувались на справжний бій. І гра вдалась і завершилась перемогою ФК «Гопри» з рахунком 6-0.

Що призвело до тиші в спортивному залі. Але по завершенню гри, суперник подав протест на гравця ФК «Гопри» і з команди зняли три очки. В наступній грі «Іллічівець»  переміг ДЮСШ «Червоні вікна» 13-1.

Отже турнірна таблиця після першого етапу:
1.»Іллічівець» м. Чорноморськ - 12 очок
2. ФК «Дунай» м. Ізмаїл  - 10 очок
3. ДЮСШ «Червоеі вікна»  - 8 очок
4 ФК «Гопри»  - 6 очок
5. ФК «Олімпік»  м. Чорноморськ  - 6 очок
6. ФК «Бессарабець» м. Ізмаїл  - 0 очок

Другий етап пройде в м.Черноморську на початку лютого 2018 року.


Фото:

Нашi партнери