Байкерський фестиваль у м. Каховка

Найяскравіша подія літа відбулася 16-18 липня 2010 року  у  м. Каховка на базі відпочинку "Чисті пруди", на яку  нетерпляче чекали байкери, музиканти, глядачі з усіх регіонів України та, навіть, з-за кордону!

У Каховці пройшов  ІV Всеукраїнський мотофестиваль «Тачанка-2010», учасниками якого стали 359 байкерів та музикантів з різних регіонів України та інших держав: Росії, Молдови, Бєларусі, Англії, Австрії та США. У Каховці були представлені байки з 11 областей України, АРК Крим, Києва та Севастополя. 
Девіз нинішнього фестивалю: «Добавь свой город на карте "Тачанки"!».

"Ідея провести в Каховці свій оригінальний мотофестиваль народилася давно і вперше була реалізована у 2007 році. Назва походить від символу Каховки – легендарної Тачанки, оскільки в часи, коли ще не було мотоциклів, усі «байкери» перегони ганяли на тачанках. Легендарна Тачанка – це частина історії Каховки. 

"У цьому році ми прагнули презентувати наше легендарне місто таким чином, щоб люди, які подорожують на мотоциклах, побачивши, яка привітна, зелена та затишна наша Каховка, у майбутньому зупинялися на відпочинок у нашому місті. Сподіваємось, що проведення фестивалю сприятиме подальшому розвитку байкерського руху, "зеленого туризму" у Каховці та утвердження позитивного іміджу нашого міста, як туристичного центру Херсонщини," - зазначив організатор фестивалю, президент клубу «BLOODNые байкеры» Олександр Зікранець.

Усіх гостей та учасників мотофестивалю у Каховці чекав цілий вир цікавих подій, різноманітних конкурсів. Окрім традиційного захоплюючого мотопараду вулицями міста, в рамках фестивалю відбулося грандіозне мотошоу, пивний чемпіонат, змагання з армреслінгу. На території фестивалю працювала аматорська радіостанція «Тачанка-2010». Кожен, хто завітав на фестиваль, мав змогу знайти на ньому "свою родзинку" та отримати безліч позитивних емоцій

У рамках мотофестивалю вперше відбувся міні-фестиваль роуд-муві "Кіно-Тачанка-2010", програма якого складалася з показу як класичних, так і сучасних фільмів цього жанру. Шанувальники музики та мистецтва змогли насолодитися виступами різнопланових колективів, fire-шоу та DISCOтеки. А на завершення фестивалю в небі запалав феєрверк.

Проведення такого насиченого мотофестивалю неможливе було без підтримки спонсорів і партнерів - приватних підприємців, відомих фірм, організацій і установ різного рівня, засобів масовї інформації.


Фото:

Нашi партнери