Спартакіада допризовної молоді Каховки

У рамках заходів щодо підготовки юнаків до служби в лавах Збройних Сил України та з нагоди відзначення в Україні у 2012 році Року спорту та здорового способу життя 3 квітня 2012 року на стадіоні «Олімпійський» відбулась традиційна Спартакіада допризовної молоді серед збірних команд загальноосвітніх шкіл міста Каховки за програмою міської Спартакіади школярів, у якій взяли участь  5  шкільних команд.
За ініціативи воїнів-інтернаціоналістів з цього року змагання Спартакіади допризовників присвячені пам’яті загиблого воїна-інтернаціоналіста Юрія Михайлюка з врученням почесного перехідного Кубку ім. Ю.Михайлюка команді-переможниці.

Змагалися майбутні воїни з чотирьох видах спорту: біг на 100м і 3000м, підтягування на високій перекладині та метання гранати на дальність.
За підсумками змагань, у напруженій боротьбі (лише за додатковими показниками) у загальнокомандному заліку чемпіоном Спартакіади стала збірна команда ЗОШ № 1 (директор Пендальчук В.М.) у складі: Анатолія Юхненко, Дмитра Корсуна, Юрія Ушакова, Сергія Мальченка, Євгена Єгорова та керівника команди Чуприни О.О.
На другому місці - команда Каховської гімназії (директор Амєліна О.О.): Дмитро Кравченко, Сергій Пічевський, Владислав Попов, Ігор Жученко, Денис Коржинський, яких до змагань готував Єрастов А.Д.
Третіми у загальному заліку стали допризовники ЗОШ № 3 (директор Макаров О.М.): Богдан Цвілих, Микола Микитенко, Артем Правура, Олексій Трофименко, Микола Закревський та керівник команда Єрастов А.Д.
Далі у турнірній таблиці команди розташувалися у такому порядку - ЗОШ № 6 та ЗОШ № 4.
Команда-переможець була нагороджена дипломом та почесним перехідним Кубком ім. Ю.Михайлюка, а учасники - дипломами та медалями. Команди-призери нагороджені дипломами та медалями від організаторів.
В особистому заліку з багатоборства кращі результати показали:
І місце - Анатолій Юхненко (ЗОШ № 1) - 1861 очко
ІІ місце - Ігор Жученко (Гімназія) - 1751 очко
ІІІ місце - Євген Головін (ЗОШ № 4) - 1490 очок.
За підсумками міської Спартакіади буде сформована збірна команда міста, яка 27 квітня візьме участь в обласній Спартакіаді допризовної молоді, що відбудеться  у Каховці на стадіоні «Олімпійський».


Фото:

Нашi партнери