Нижні Сірогози. Спортивні новини

Футбол. 29 березня 2012 року на футбольному полі Нижньосірогозької ЗОШ І- III ступеню відбулися змагання з футболу першого етапу Національного кубку України з футболу Євро-2012 серед школярів.
Змагання складаються з 4 етапів: районний, обласний, всеукраїнський, фінальна гра якого відбудеться у травні 2012 року на НСК « Олімпійський» в м. Києві.


У районному етапі взяли участь 5 команд. Після проведених ігор переможцем першого етапу стала команда Нижньосірогозької ЗОШ І-ІІІ ступеня (вчитель фізичної культури В.Татаринцев, директор школи  Л. Герасимова), яка представлятиме  Нижньосірогозький район у другому етапі змагань 11 квітня 2012 року в смт  Іванівка.


Волейбол. 31 березня на базі Сірогозької ЗОШ І-ІІІ ступеню відбулася першість району з волейболу серед чоловічих команд за коловою системою. 
Відповідно до проведених ігор та набраних очок перемогу святкувала команда  з с. Новоолександрівки (представник Ігор Каміньков), друге та третє міста посіли відповідно команди с.Сірогози (представник Ан6дрій Носов) та «Авангард» смт Нижні Сірогози  (представник  Геннадій Козачок).
Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Кутіщев Олег нагородив команду переможницю пам’ятним кубком та дипломом, команди призерів  -  дипломами.
Кращим гравцем турніру визнано Дмитра Харченка (с.Новоолександрівка), який був нагороджений грамотою відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.


Фото:

Нашi партнери