Увага! Обласний конкурс малюнків та фотографій "Рік спорту та здорового способу життя" серед учнівської молоді

Обласний конкурс малюнків та фотографій «Рік спорту та здорового способу життя» серед учнівської молоді проводиться згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 13 грудня 2011 року № 1427 та відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 26 травня 2011 № 330 «Про план заходів з підготовки та проведення в області у  2012 році Року спорту та здорового способу життя»  обласним управлінням з фізичного виховання та спорту КФВС МОН України, управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, обласним відділенням Національного олімпійського комітету України та обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Конкурс проводиться у три тури: І  тур -  (у навчальному закладі) - березень, ІІ -  (районний/міський) – квітень,  ІІІ -  (обласний) – травень, у  трьох вікових групах:  категорія 1 - (6-9 років), категорія 2 - (10-14 років); категорія 3 - (старше 14 років). 

Роботи для участі у обласному (третьому) турі Конкурсу надсилаються до 30 квітня  (з поміткою на конверті «Конкурс») до Херсонського обласного управлінням з фізичного виховання та спорту КФВС МОН України за адресою: 73011, м. Херсон, вул. Рози Люксембург, 16.


Фото:

Нашi партнери