179 українських спортсменів вже вибороли право участь в Олімпійських іграх в Лондоні

Станом на кінець лютого право на участь в Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні вибороли 179 спортсменів збірних команд України у 18 видах спорту. Зокрема, це стрільба кульова, плавання, легка атлетика, стрільба з лука, кінний спорт, стрибки у воду, сучасне п’ятиборство, веслування на байдарках і каное, веслування академічне, вільна боротьба, гімнастика спортивна, бокс, гімнастика художня, важка атлетика, стрибки на батуті, велосипедний спорт – шосе, вітрильний спорт, тхеквондо ВТФ, повідомляється на сайті  Державної служби молоді та спорту України.
Цьогоріч проводяться кваліфікаційні змагання, де спортсмени України мають можливість завоювати ліцензії на участь в Олімпійських іграх-2012. 
В таких видах спорту як фехтування, триатлон, велоспорт, дзюдо, настільний теніс та бадмінтон право на участь у Іграх визначиться у травні-червні 2012 року за рейтингом міжнародних федерацій з видів спорту.
Кількість спортсменів, які включені до числа кандидатів на участь у Іграх ХХХ Олімпіади у м. Лондон (Великобританія) на 2012 рік становить 533 особи з 29 видів спорту. Проте загалом право на участь у Іграх ХХX Олімпіади можуть здобути 230 українських атлетів.
З 27 липня по 12 серпня 2012 року в Лондоні (Великобританія) проходитимуть ігри ХХХ Олімпіади.
Під час Ігор розігруватиметься 302 комплекти нагород у 32 видах спорту.


Фото:

Нашi партнери