Кубок Каховки з шашок-64

10 жовтня 2015 року в приміщенні шахового клубу МПК «Меліоратор» відбулись змагання відкритого Кубку м. Каховки з шашок-64 2015 року, присвячені Дню захисника України та 224-й річниці з дня заснування міста Каховки. Організаторами турніру виступили відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, Каховська міська шашкова федерація при підтримці депутата міської ради Павла Філіпчука.

У змаганнях взяли участь 18 шашкістів з Каховки, Нової Каховки, Каховського, Бериславського та Іванівського районів.
За підсумками першості володарем Кубку Каховки з шашок-64 2015 року став каховчанин, кандидат у майстри спорту Сергій Мішин, який здобув 12 очок з 14 можливих. З таким же результатом закінчив турнір представник Каховського району Володимир Дем’янюк, але гірші додаткові показники залишили його на другому місці. Третє місце завоював спортсмен з Бериславського району Василь Райляну (9 очок). 

У першості серед жінок кращий результат у каховчанки Олени Резникової, на другому місці – Ольга Мелехина (Каховський район), на третьому – Віолета Тишковець (Каховка). Серед юних учасників краще за всіх виступив Михайло Дюков з Каховки, а серед ветеранів у цей день не було рівного новокаховчанину Ігорю Цигипі

Фото:

Нашi партнери