Міністерство молоді та спорту разом із Кабінетом Міністрів шукають шляхи вирішення питання фінансування ДЮСШ

Заступник Міністра молоді та спорту України Сергій Митрофанський взяв участь у прямій телефонній лінії Кабінету Міністрів України, яка відбулась 10 лютого 2015 року.

Питання коштів для 534 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які раніше отримували часткове або повне фінансування з Фонду соціального страхування, є сьогодні найбільш актуальним. Про подальші перспективи фінансування цих ДЮСШ цікавилися тренери та співробітники шкіл з Дніпропетровської, Хмельницької, Кіровоградської, Херсонської областей.

«Зараз Міністерство із Кабінетом Міністрів працюють над вирішенням цього питання. Наприкінці січня Міністр Ігор Жданов провів селекторну нараду із керівниками всіх обласних управлінь з приводу фінансування ДЮСШ з місцевих бюджетів. Також на засіданнях Кабінету Міністрів неодноразово обговорювалося питання щодо передбачення в проекті змін до бюджету України на 2015 рік виділення цільової субвенції місцевим бюджетам на підтримку ДЮСШ», - зазначив Сергій Митрофанський, відповідаючи на запитання.

Крім цього, заступник Міністра відповів на низку питань, що стосуються проведення спортивних змагань, соціального захисту українців тощо.

Для вирішення порушених питань підготовлені відповідні доручення, виконання яких взято на контроль.


Фото:

Нашi партнери