Заплановано 70 спортивно-масових заходів до святкування ювілею області

Для того щоб святкування 70-річчя утворення Херсонської області пройшло на високому організаційному рівні - необхідно об'єднати зусилля всіх органів влади, установ і організацій, залучити видатних земляків, молодь, ветеранів для підготовки до знаменного ювілею області.

У зв'язку з цим, голова облдержадміністрації Микола Костяк доручив своїм заступникам, керівникам структурних підрозділів, обласних служб та управлінь, головам районних державних адміністрацій, міським головам взяти під особистий контроль підготовку до святкування 70-річчя утворення області.

Таким чином був сформований план підготовчих дій для проведення системи заходів з відзначення 70-річчя області. У ньому передбачені масштабні події з соціально-економічного, культурно-мистецького, інформаційно-просвітницького та інших напрямків. 

Крім того, у програмі святкування планується цілий ряд спортивно-масових заходів. Протягом року жителі області матимуть змогу взяти учать у більш ніж у 70 загальногалузевих спортивних та культурно-масових заходах. 

Так, наприклад у лютому відбудеться чемпіонат області по боксу, у березні - чемпіонат області серед жіночих команд по волейболу, у жовтні пройде чемпіонат області з легкої атлетики, а у серпні - відкритий фестиваль з шахів серед чоловіків і жінок „Азовська хвиля-2014” з обрахунком рейтингу ФІДЕ.
Також протягом року відбуватиметься змагання з футболу, з веслування на байдарках і каное, з баскетболу, з важкої атлетики, з вільної боротьби та багато-багато іншого. 

Херсонцям гарантовано по-справжньому святковий настрій та належні умови для єднання обласної громади навколо спільних історичних, культурних та державних цінностей.


Фото:

Нашi партнери