Чемпіонат м. Каховки з баскетболу

З 22 лютого по 8 березня 2011 року в спортивному залі ДЮСШ проходили ігри відкритого чемпіонату        м. Каховки з баскетболу 2011 року серед чоловічих команд. У цьогорічній першості міста взяли участь шість команд: чотири місцеві колективи («Тачанка», «Свєтлово», «Центр» та Каховська ДЮСШ), команда з м. Нова Каховка та команда м. Таврійська. Змагання були організовані міським відділом з питань фізичної культури та спорту спільно з адміністрацією Каховської ДЮСШ і проводились по коловій системі, коли кожний суперник грав з кожним.
Всі матчі турніру проходили у видовищній спортивній боротьбі, баскетболісти демонстрували високий рівень технічної та фізичної підготовки. А вирішальним став останній поєдинок першості, в якому зійшлись краща, на сьогодні, каховська команда «Тачанка» та наші гості – команда м. Таврійська. Обидві команди у разі успіху претендували на чемпіонський титул. Звітний матч виправдав найкращі сподівання баскетбольних вболівальників і приніс перемогу каховчанам з рахунком 73:56. Таким чином, чемпіоном міста 2011 року стала команда «Тачанка» (Каховка) у складі: Олексій Середа, Денис Терехов, Сергій Гончаров, Олексій Засовицький, Олександр Барановський, Олександр Педченко та Віталій Щербина. На другому місці  - команда «Свєтлово» (Каховка), на третьому – м. Таврійськ.
Команди-призери були нагороджені почесними дипломами та медалями відповідного ступеня  від організаторів. На урочистій церемонії нагородження учасників привітали почесні гості змагань – каховський міський голова Олександр Карасевич та міський голова Таврійська Микола Різак, які і вручили лауреатам заслужені нагороди.
Оргкомітетом першості були визначені кращі гравці, яких було відзначено спеціальними призами та дипломами. Кращим форвардом чемпіонату було визнано Олексія Середу («Тачанка»), а кращим захисником – Олександра Романюка («Свєтлово»). Добрий організаційний рівень першості забезпечив головний суддя змагань Валерій Зарецький.


Фото:

Нашi партнери