Стрілки поповнюють скарбничку збірної нагородами. «Золото» і «бронза» в останній змагальний день

В італійському Брешіа завершився чемпіонат Європи і юніорська першість зі стрільби з пневматичної зброї.
В останній змагальний день наші спортсмени не залишились без нагород і поповнили скарбничку нашої збірної золотою і бронзовою медалями континентальної першості.

У стрільбі з пістолету з 10 м Олімпійська чемпіонка Олена Костевич з результатом 483.6 очок стала бронзовою призеркою чемпіонату Європи. На першу сходинку п’єдесталу піднялася француженка Селін Гобервіль (485.8), «срібло» в активі білоруски Вікторії Чайки (485.0).

У командній першості у стрільбі з гвинтівки наші хлопці, у складі Олімпійського чемпіона Артура Айвазяна, Сергія Куліша та Сергія Каспера, вибороли золоті медалі континентальної першості. Срібні та бронзові нагороди здобули французи й угорці відповідно.
А до цього у  стрільбі з гвинтівки з 10 м Дар’я Тихова (Шитко) завоювала бронзову медаль. Наша спортсменка набрала у сумі 501 бал. Срібною призеркою стала Марьо Ілі-Кікка з Фінляндівї (501,2), а «золото» виборола вже двократна чемпіонка Європи Соня Пфейльшифтер з Німеччини (501,3).

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав спортсменів та тренерів із здобутими нагородами чемпіонату Європи й побажав подальших спортивних успіхів.

 За інформацією НОК України


Фото:

Нашi партнери