До уваги територіальних організацій ФСТ «Динамо» України

31 січня  2019 року о 12.00 у Києві у приміщенні конференц-зали ФСТ «Динамо» України  відбудеться засідання Президії   Товариства за участю  Міністра внутрішніх справ  України, голови   Товариства Арсена  Авакова. 

 Розглядатиметься наступний порядок денний:  1. Про результати фінансово-господарської діяльності за 2018 рік та затвердження кошторисів доходів та видатків на 2019 рік.

 2. Про розподіл коштів Державного бюджету України, передбачених ФСТ «Динамо» України у 2019 році.

 3. Про затвердження Календарного плану фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів ФСТ «Динамо» України на 2019 рік.

 4. Про затвердження Регламентів проведення чемпіонатів ФСТ «Динамо» України: 4.1. З неолімпійських видів спорту за програмою комплексних змагань «Динаміада-2019» серед збірних команд територіальних організацій Товариства; 4.2. З неолімпійських видів спорту за програмою комплексних змагань «Динаміада-2019» серед збірних команд закладів вищої освіти МВС та інших Центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовує та координує Міністр внутрішніх справ України; 4.3. З практичної стрільби серед збірних команд правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб; 4.4. З олімпійських видів спорту спільно з Національним олімпійським комітетом України; 4.5. З легкоатлетичного чотириборства серед юнаків та дівчат 2006 р.н. і молодші спільно з Національним олімпійським комітетом України, Федерацією легкої атлетики України та Департаментом превентивної діяльності Національної поліції України.

 5. Про погодження кандидатур щодо нагородження заохочувальними  відзнаками  ФСТ «Динамо» України.

Фото:

Нашi партнери