Пішов з життя ветеран херсонського боксу

14 січня 2019 року на 75 році пішов з життя ветеран херсонського боксу Володимир Андрійович Плотніков,  який виховав  цілу плеяду спортсменів і тренерів,.

Вихованець одного з патріархів боксу в Херсонській області Георгія Олександровича Короля, Володимир Андрійович був дуже хорошим спортсменом, переможцем і призером багатьох турнірів, чемпіоном Молдови, він заслужив звання майстра спорту. Потім Володимир Андрійович перейшов на тренерську діяльність, де також досяг успіхів, виховавши багатьох майстрів спорту. Він дуже добре вмів оцінити боксерів, їх рівень, сильні і слабкі сторони, направити їх розвиток до досягнення спортивних цілей.

Другим після Аркадія Михайловича Баранова отримав звання заслуженого тренера України. 

Не меншого досяг Володимир Андрійович і на суддівській ниві. Був одним з перших в Херсоні суддів Всесоюзної категорії, першим суддею міжнародної категорії. Тривалий час очолював суддівську колегію Херсонської обласної федерації боксу. Виступав головним суддею на безлічі місцевих, всеукраїнських та всесоюзних змаганнях. Судив чемпіонати світу в 1989 році в Москві і в 1999 році в Таїланді.

Внесок Володимира Андрійовича в розвиток спорту неможливо переоцінити, пам’ять про нього залишиться з херсонцями назавжди!

Висловлюємо  щирі співчуття рідним і близьким покійного. 

Церемонія прощання з ветераном херсонського боксу Володимиром Андрійовичем Плотніковим відбудеться в четвер, 17 січня, о 11.30  у приміщенні  ритуального Будинку за адресою вул. Нафтовиків, 40. 


Фото:

Нашi партнери