Херсонські спортсменки завоювали 9 медалей на чемпіонаті України серед жінок

З 10 по 16 грудня 2018 року у м. Івано-Франківську у Івано-Франківському коледжі фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України пройшов чемпіонат України з боксу серед жінок до 22 років, молоді, юніорок та дівчат.Чемпіонат був присвячений пам’яті заслуженого тренера України Валерія Дем’янова - одного із перших тренерів жіночої збірної команди України з боксу.

У змаганнях взали участь  команди  з 21 області України, у тому числі Херсонської області,  і м. Києва.

Команду у складі 10 спортсменок Херсонської області супроводжували старший тренер збірної Херсонської області з боксу серед жінок Ігор Стецюк, тренери  Дмитро Дзяде6вич і Людмила Курнос. Також до складу херсонської команди увійшов суддя міжнародної категорії Володимир Дзядевич.

Завдяки хорошій підготовці і «бойовому» настрою з 10 представниць Херсонської області 9 повернулися з першості країни з медалями: херсонські спортсменки завоювали 1 золоту, 2 срібні та 6 бронзових медалей.

Так, Покотило Вікторія стала чемпіонкой України у ваговій категорії до 50 кг серед юніорок.
Срібні медалі завоювали Дудкіна Лариса у ваговій категорії до 57 кг серед  школярок та  серед юніорок - Картавцева Кристина (вагова категорія до 57 кг).

Бронзові медалі вибороли: серед школярок - Шепета Марія (до 36 кг), Смірічінська Вікторія (до 48 кг) і Масюткіна Ярослава (до 51 кг); серед юніорок -  Боднарчук Катерина (до 54 кг), серед молоді - Петренко Юлія (до 69 кг) та серед жінок до 22 років  -  Окша Любов (до 57 кг).

Також за підсумками першості України  Картавцева Кристина  нагороджена дипломом «За волю до перемоги», а суддя Володимир Дзядевич  визнаний кращим суддею чемпіонату.

Зазначимо також, що за результатами змагань першість у командному заліку посіла збірна Івано-Франківської області, яка здобула 8 золотих, 3 срібні та 6 бронзових медалей. Друге та третє місця посіли збірні Харківської області та Києва відповідно. Херсонська область зайняла 12 місце



 


Фото:

Нашi партнери