У Каховці відбувся ХIV турнір з футзалу пам’яті Анатолія Козловського

9 грудня 2018  року в спортивному залі ДЮСШ Каховської міської ради відбувся ХІV міський міжвідомчий турнір з футзалу, присвячений пам’яті А.В.Козловського.

Організатори заходу: відділ у справах молоді та спорту, Каховська міська федерація футболу та відділ освіти.

Цього року боротьбу за першість в турнірі вели п’ять команд: Новокаховський МРВ УСБУ, Каховський відділ поліції ГУНП, «Рятівник» (Каховський МРУ ГУ ДСНС), Каховська ЦРЛ та Каховська міська рада.

На урочистій церемонії відкриття учасників та вболівальників привітав начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков.
За традицією, всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять ініціатора проведення цього турніру, співробітника СБУ Анатолія Козловського та інших футболістів-аматорів, які передчасно пішли з життя.

Команди змагалися за коловою системою. В усіх матчах футболісти-аматори вели безкомпромісну спортивну боротьбу, демонстрували добру фізичну підготовку, самовідданість та рішучість на футбольному майданчику.

За підсумками цьогорічного турніру перемогла команда Каховського відділу поліції ГУНП, на другому місці – команда «Рятівник» (Каховський МРУ ГУ ДСНС), на третьому – команда Новокаховського МРВ УСБУ.

У складі всіх команд-учасниць були визначені кращі гравці. Команди-призери змагань, їх учасники та кращі гравці команд були нагороджені почесними кубками, дипломами та призами від організаторів.


Фото:

Нашi партнери