У Києві обговорили розвиток олімпійського руху в регіонах забезпесили регіональні відділення сучасною технікою

15 грудня  2018 року  в українській столиці під головуванням президента НОК Сергія Бубки та за участю керівників усіх регіональних відділень Національного олімпійського комітету України  відбувся  традиційний Всеукраїнський семінар-нарада

У своєму вітальному слові Сергій Бубка відзначив: «Для Національного олімпійського комітету діяльність його регіональних відділень була, залишається і буде стратегічним напрямком, адже лише таким чином ми зможемо ефективно виконувати покладені на нас функції і успішно поширювати олімпійські цінності у всій країні».

Головний олімпієць країни додав: «НОК максимально сприяє підтримці відділень, лише за останнє чотириріччя надавши фінансової та матеріальної підтримки осередкам на загальну суму понад 21 млн. грн».

Сергій Бубка також поінформував присутніх, що добігає свого завершення «Програма розвитку олімпійського руху на 2015-2018 роки» - фундаментальний документ, який окреслював напрямки розвитку олімпійського руху в Україні.

Наразі з урахуванням громадського обговорення, висловлених ідей і пропозицій від суб'єктів олімпійського руху розроблений проект нової Програми на наступне чотириріччя, яка врахувала досвід реалізації попередньої, включатиме інноваційні моменти, нові проекти та ініціативи. Прийняття цієї програми заплановано на засіданні Генеральної асамблеї НОК.

У  рамках семінару-наради детально обговорили  взаємодію Національного олімпійського комітету України з регіональними відділеннями у поточному році, плани та перспективи роботи на наступний рік.

Під час заходу представники олімпійських осередків прослухали презентацію компанії PEAK, розглянули основні аспекти оновлення рейтингу відділень НОК та співпрацю відділень з органами місцевого самоврядування й прозвітували про свою діяльність у 2018 році.

Відзначимо, що Всеукраїнський семінар-нарада є традиційним щорічним заходом НОК України, який систематично проводиться з 2006 року з метою удосконалення взаємодії центрального офісу з регіональними відділеннями, а також підвищення ефективності реалізації регіональних програм.

Продовжуючи реалізацію планомірної політики підтримки та розвитку суб’єктів олімпійського руху, під час Всеукраїнського семінару-наради Національний олімпійський комітет України зробив черговий крок. 

«Ми постійно прагнемо підвищувати ефективність роботи наших осередків, при цьому створюємо кращі умови. Ми раді зробити новий внесок у покращенні технічного забезпечення діяльності наших відділень. Ми стабільно надаємо для діяльності кожного осередку сучасну техніку - фотоапарати, ноутбуки. Цього року у співпраці з нашим партнером компанією «Самсунг Електронікс Україна» ми раді презентувати для роботи відділень сучасні планшети, передавши у користування усіх відділень», - сказав під час вручення Сергій Бубка.

Нагадаємо, окрім обласних осередків НОК, сучасними гаджетами будуть забезпечені усі національні федерації й медалісти  ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор та їхні наставники.


Фото:

Нашi партнери