Херсонські спортсмени завоювали на командному чемпіонаті України з легкої атлетики

29-30 вересня 2018 року у Дніпрі відбувся командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків і дівчат (2001 р.н. і молодше).  У  змаганнях взяли участь 642 спортсмени з 24 областей України і м. Києва.
 
Переможцями командного заліку стали атлети з Донецької області (717 очок). Лиш одним пунктом їм поступилися харків’яни. Першу трійку замкнула Дніпропетровська область (711 очок). 

Херсонську область на чемпіонаті України представляли 11 спортсменів.

Успішно виступив у змаганнях з метання молота новокаховчанин, кандидат у майстри спорту України  Данило Федоров, який тренується під керівництвом заслуженого тренера України Владислава Піскунова.

Новокаховчанин Данило Федоров завоював "золото" на ЧУ з легкої атлетики

У метанні молота Данило  виборов блискучу перемогу з результатом  71 м 80 см. При цьому свого суперника, який отримав «срібло», Данило випередив майже на 5 м.

До речі, за словами наставника спортсмена, це був останній старт Данила в юнацькій віковій групі. У наступному році він переходить в категорію юніори, і метатиме важчий снаряд вагою в 6 кг.

У бігу на 800 м  представник Херсонщини, вихованець Великоолександрівської ДЮСШ   Олександр Мастюк виборов бронзову нагороду, показавши  результат 1:57.46

У підсумку команда Херсонська область з 228 очками посіла 14 місце.


Фото:

Нашi партнери