«Золотий колос України» -2018 з футболу серед дівчат

З 3 по 6 липня 2018 року  в м. Скадовську Херсонської області на ПОГ НСБ «Скадовськ» пройшли Всеукраїнські фінальні змагання Першості та Кубку «Золотий колос України» ГО «ВФСТ «Колос» з футболу серед дівчат 2003-2004, 2005-2006 років народження.

У змаганнях взяли участь 180 дівчат, які приїхали з Вінницької, Донецької, Львівської, Кіровоградської, Луганської, Дніпропетровської, Хмельницької, Херсонської областей.

У Першості серед дівчат 2003-2004 років народження переможцем стала команда «Буг» Львівської області, друге місце у «Багіри» Донецької області, третьою стала команда «Плеяда» з Вінницької області.

Команда «Славія» Херсонської області з четвертим місцем та «Кобра» Луганської області закінчила турнір на п'ятому місці.

У Кубку «Золотий колос України» серед дівчат 2003-2004 років народження золоті медалі завоювала команда «Багіра» з Кіровоградської області, срібні медалі у «Розточчя» з Львівської області, бронзу вибороли дівчата з «Самарчанки» Дніпропетровської області. Четвертою стала команда «Чугуєво» з Дніпропетровщини, п'ятою «Подолянка» з Хмельницької області.

Молодші дівчата 2005-2006 років народження з «Мілану» Кіровоградської області у Кубку «Золотий колос України» стали чемпіонами, друге місце вибороли «Кобри» з Луганщини, треті дівчата з «Лідера» Хмельницької області та четверте місце у «Колоса» з Херсонської області.

Всі переможці, призери та учасники змагань нагороджені дипломами, кубками, медалями відповідних ступенів.

Особисті призи та дипломи отримали дівчата у віковій категорії Першості 2003-2004 рр.н. за кращого воротаря Малюська Аліна («Плеяда»), кращим бомбардиром з 4 голами виявилась Ольхова Леся («Буг»), кращим гравцем визнали Корнацьку Наталію («Буг»).

Кубкові особисті призи серед старших дівчат отримали: кращий воротар – Гаріпова Альона («Багіра»), кращий бомбардир з 4 голами – Кіщак Ірина («Розточчя»), кращий гравець – Махінько Тетяна («Самарчанка»).

Серед молодших дівчаток (2005-2006 рр.н.) цінні подарунки потрапили до: кращиго воротаря  Беззубової Катерини («Мілан»), кращиго бомбардира з 3 м'ячами  Щербакової  Ірини («Колос»), кращого гравця  Брюховецької Валерії («Кобра»).

На змаганнях перебував і головний тренер збірної України серед дівчат WU-15 Сапронов Сергій, який мав змогу продивитися нових кандидатів до складу дівочої збірної.


Фото:

Нашi партнери