IV чемпіонат України пам’яті бронзового призера Кубка світу Владислава Мініча

16 червня в м.  Дніпрі пройшов масштабний фестиваль, присвячений здоровому способу життя. У рамках цього заходу відбувся також IV чемпіонат України з мас-рестлінгу, присвячений пам'яті бронзового призера Кубка світу Владислава Мініча.

Уже другий рік поспіль головні старти країни проходять у великих містах. У минулому році  Дніпро вже приймав чемпіонат України серед юніорів, а в Запоріжжі пройшов чемпіонат країни серед дорослих.

У змаганнях взяли участь спортсмени із Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської, Київської, Харківської та Миколаївської областей. Про це повідомляє Федерація мас-рестлінгу України.

З особливим завзяттям боролася команда Херсонської області, для якої справою честі стало продемонструвати всю свою силу і волю до перемоги.

Саме за Херсонську команду виступав Владислав Мініч, що був одним з кращих атлетів країни і входив до збірної України у вазі до 60 кг.

У підсумку Олександра Швець втретє стала чемпіонкою України в категорії до 55 кг, а  чоловік Олександри - керівник обласної федерації Костянтин Швець став кращим серед чоловіків до 80 кг. Вперше в складі збірної буде сімейна пара, яка захоплюється цим видом спорту. «Я дуже задоволена виступом нашої команди - ділиться своїми враженнями Олександра. - Вважаю, що ми впоралися на всі 100 відсотків. Дуже щаслива за чоловіка, який нарешті став чемпіоном України. Не задоволена лише своїм виступом. Щось мені завадило виступити так, як хотілося, зібрати всі свої сили в кулак. Швидше за все це останні події, пов'язані зі смертю мого друга. І тим не менше, ми їхали відстояти ім'я нашого Влада, і ми це зробили»!

За підсумками змагань серед жінок до 65 кг. Золоту медаль завоювала  Юлія Лебеденко із Запорізької області, а в категорії до 75 кг. титул чемпіонки відстояла Анастасія Івченко з Дніпра.

Серед чоловіків до 60 кг. кращим став Максим Туманов (Дніпропетровська область), в категорії до 70 кг. в четвертий раз золото залишилося за Олексієм Кушніром (Запорізька область). Олексій  - перший і поки єдиний чотириразовий чемпіонат України з мас-рестлінгу.

У категорії до 90 кг. Україну представлятиме Дмитро Грунський (Дніпро), а у вазі до 105 кг. в складі збірної буде ще один атлет з Дніпра В'ячеслав Теслюк.

За підсумками командного заліку перше місце посіла команда Дніпропетровської області, другу сходинку п'єдесталу - команда Херсонської області, збірна Запорізької області -  бронзу в медальному заліку.

 Попереду  на українську команду чекає чемпіонат Європи, який у серпні буде приймати Азербайджан.




 


Фото:

Нашi партнери