Краща спортивна громада Високопільського району

16 червня 2018 року на території Архангельської селищної ради (Високопільський район) відбулися зональні районі змагання з волейболу та гирьового спорту, відкритих районних змагань на звання «Краща спортивна громада району».

За результатами змагань з волейболу І місце виборола команда Архангельської селищної ради, ІІ місце -  Іванівської сільської ради.

Серед гирьовиків 1 місце посів  Роман Лепський з смт Архангельське (вагова категорія 88 кг, з результатом 44 очки), ІІ місце - Олександр Біляєв з с. Іванівка (вагова категорія 74 кг, з результатом 24 очки).

За підсумками загальнокомандного заліку перемогу в зональних районних змаганнях на звання «Краща спортивна громада району» 2018 року, виборола команда Іванівської сільської ради, на ІІ місці – представники Архангельської селищної ради, ІІІ місце – за командою Новопетрівської сільської ради.

На урочистому шикуванні команд голова Високопільської районної адміністрації Сергій Старух побажав переможцям успішного виступу та перемоги на фінальних відкритих змаганнях.

Фінальні змагання відкритих районних змагань на звання «Краща спортивна громада району» 2018 року відбудуться в смт Архангельське 30 червня 2018 року о )9.30 на базі Архангельського професійного аграрного ліцею.


Фото:

Нашi партнери