Новокаховські пляжники – призери І туру чемпіонату України

14-17 червня в смт Затока на Одещині тривав І тур чемпіонату України з  пляжного волейболу серед юнаків та дівчат до 14 років.

У змаганнях взяли участь 25 команд юнаків та 69 команд дівчат. А це  свідчить про значну популяризацію цього виду спорту в Україні. Нову Каховку представляли вихованці ДЮСШ відділу освіти у складі: Євгеній Бойко, Дмитро Щербинський, Денис Дегтяр, Михайло Бойко та Анна Бойко.

Найкращий результат показав Євгеній, який виступав в парі з Русланом Каратіцьким з Первомайського Харківської області. Юнаки  впродовж змагань обіграли суперників з Чернігова, Чорноморська (Одеська обл.), Стрия (Львівська обл.), у півфіналі – знову перемогли пляжників Болтян/Ушаков з Чорноморська.

З першого місця турнірної сітки до фіналу також потрапив новокаховчанин Дмитро Щербинський, який грав у парі з Миколою Джулем з  Виноградового Олешківського району .

Команда Щербинський/Джуль на шляху до фіналу обіграли команду з міста Долина (Івано-франківська обл.), поступилися представникам міст Олександрівка (Кіровоградська обл.) та м. Первомайський (Харківська обл.). У наступних іграх здобули перемоги над командами Нова Каховка-3, Харків/Первомайський, Стрий, у півфіналі все ж таки зуміли обіграти своїх попередніх суперників Горобця/Шаповалова (Олександрівка/Первомайський).

У фінальній грі переможець І туру був визначений за підсумками трьох партій. Ним став новокаховчанин Євгеній Бойко та його напарник  Руслан Каратіцький (Первомайський).

Срібні нагороди
вибороли Дмитро Щербинський (Нова Каховка) та Микола Джуль (Виноградове), а  бронзові  здобули Ярослав Горобець (Олександрівка) та Микита Шаповалов (Первомайський). Денис Дегтяр та Михайло Бойко у підсумку посіли 9 місце.

Переможці та призери були нагороджені грамотами і медалями Федерації волейболу України.

Фінальний тур чемпіонату України з пляжного волейболу  відбудеться  16-19 серпня у Новій Каховці.


Фото:

Нашi партнери