Каховка. Першість міста з волейболу

14-15 травня 2011 року в спортивному залі Каховської ДЮСШ проходила відкрита першість м. Каховки з волейболу серед чоловічих команд. У змаганнях, які викликали великий інтерес серед любителів волейболу, взяли участь чотири каховські команди «Факел», ДЮСШ, «Здоров"», «Матадор» та команда с. Тавричанки.

На попередньому етапі усі команди зіграли «кожен з кожним» за коловою системою (з трьох парті) і, таким чином, визначили півфінальні пари. У першому півфіналі «Факел» поступився «Матадору» - 0:2, а гості з Тавричанки з таки самим рахунком взяли гору над командою Каховської ДЮСШ.
У грі за третє місце команда ДЮСШ перемогла «Факел» 3:1 (вирішальні ігри гралися з п"яти партій) і стала «бронзовим» призером першості.
У фіналі зустрілись дві кращі команди турніру – «Матадор» і Тавричанка. Незважаючи на «сухий» підсумковий рахунок 3:0 (за партіями) на користь «Матадора», кожна партія проходила у цікавій, видовищній та непоступливій боротьбі, і лише досвід каховчан дозволив їм перемогти суперника.

Переможцями першості м.Каховки з волейболу 2011 року у складі команди «Матадор» стали: Микола Молчанов, Андрій Сєров, Роман Сєров, Віктор Бадюк,  Олександр Ушаков та Роман Колесник.
Друге місце за командою с.Тавричанки, яка справила дуже приємне враження на каховських вболівальників.
Переможці та призери першості були нагороджені кубком, медалями та дипломами відділу з питань фізичної культури та спорту Каховської міської ради.


Фото:

Нашi партнери