Кубок з веслування на байдарках і каное у м. Сміла Черкаської області

Спортивні заходи і змагання, присвячені Дню Перемоги на Черкащині, продовжують відбуватись в багатьох регіонах.
Так, у м. Сміла під патронатом обласного осередку НОК України, за підтримки Смілянської міської ради, управління у справах сім’ї, молоді і спорту облдержадміністрації та спонсорів, вперше були започатковані змагання з веслування на байдарках і каное на призи срібного призера Олімпійських ігор, дворазового чемпіона світу Олександра Мотузенка.
На запрошення організаторів взяти участь у змаганнях приїхали понад 70 провідних веслувальників зі Сміли, Черкас, Умані, Херсона і Києва.
Привітати спортсменів на відкриття змагань прийшли голова Смілянської міськради Вадим Решетняк, призер Олімпійських ігор Олександр Мотузенко, Олімпійський чемпіон Андрій Хіміч, президент Федерації України з триатлону Андрій Більда та інші керівники спортивних і громадських організацій.
Змагання пройшли в напруженій боротьбі. Хороші результати продемонстрували байдарочники з Києва на дистанціях 200 і 1000 метрів.
Проте, у загальнокомандному підсумку головний Кубок дістався команді веслувальників з м. Сміли, друге місце вибороли спортсмени з Черкас, на третьому - команда з Умані.
Призери і переможці змагань отримали грамоти, медалі й подарунки від обласного відділення НОК України та спонсорів.

НОК України


Фото:

Нашi партнери