Стартуємо: Зелений стадіон-2011 (1 етап)

23 січня 2011 року у мікрорайоні «Корабел» (дитячо-оздоровчий центр «Юнга») Херсонським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з обласною федерацією спортивного орієнтування проведено перший етап обласних масових змагань «Зелений стадіон-2011» з елементами паркового орієнтування, в яких взяло участь понад 120 учасників 16 вікових груп.

Переможцями загальнокомандного заліку стали Центр позашкільної роботи м. Херсона (І місце), обласний Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді (ІІ місце) та Херсонський центр дитячо-юнацької творчості (ІІІ місце). Всі переможці і призери нагороджені медалями і дипломами від обласного центру «Спорт для всіх».

Після останнього етапу 2010 року організатори змагань  продовжують експериментувати з форматами дистанцій. На другому етапі "Зеленого стадіону 2011" знову будуть "метелики" - для груп 18, 21, 35, 45!  Масстарту в цих груп не буде, але скоріше  за все буде старт по двох на одній хвилині, інші  - як звичайно. Центр змагань - спортмайданчик школи №53.

Сезон відкритий! Бажаємо всім цього року побільше перемог і задоволення від стартів!!!


Фото:

Нашi партнери