Олімпійський день бігу у Новотроїцькому районі

У Новотроїцькому районі, як і  у всьому світі, 19 червня проводився Олімпійський день бігу. Це спортивне свято стало справжнім подарунком для всіх, кому небайдужий спорт та здоровий спосіб жіття. Для дітей та юнацтва воно стало першим справжнім випробуванням на шляху до спортивного олімпу, а для ветеранів фізичної культури - святом  вічної молодості, здоров"я і  спортивної наснаги.

Свято розпочалося з легкоатлетичні забіги  учнів   Новотроїцької гімназії, в яких  взяло  участь біля 70 дітей та підлітків від 6 років і старші.

Крім того, на стадіоні “Старт” ім. О.М. Пуляєва  після футбольного матчу був проведений забіг на 10000 м, де прийняли участь учні, студенти, ветерани спорту. Всього виявили бажання подолати цю дистанцію 15 учасників.

Усіх, хто брав участь у забігах  і закінчив дистанцію, отримав нагороду-сертифікат за підписом президента Міжнародного Олімпійського комітету (Жака Рогге) і президента Національного     олімпійського  комітету  України Сергія Бубки, а хто подолав дистанцію у 10000 м ще й отримав приз від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.  


Фото:

Нашi партнери