Змагаються держслужбовці області

З 28 по 30 травня  2010 року на базі оздоровчого табору «Прибрежний» у селищі Лазурному Скадовського району Херсонської області з метою сприяння зміцненню здоров"я державних службовців проведено другий етап Всеукраїнської спартакіади державних службовців.

Організатори змагань – управління державної служби Головдержслужби України в Херсонській області, управління  у справах сім"ї, молоді та спорту облдержадміністрації, обласна організація профспілок працівників державних установ  та Херсонська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».

З відкриттям ІІ етапу Всеукраїнської спартакіади усіх присутніх привітали заступник голови-керівник апарату обласної державної адміністрації Анатолій Рогозенко, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Юрій Семченко та інші.

У змаганнях взяли участь спортсмени збірних команд  16 райдержадміністрацій, Новокаховського  міськвиконкому,облдержадміністрації, державні службовці 4 територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, а саме: обласного управління лісового та мисливського господарства, Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області, обласного центру зайнятості та Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Херсонській області. Загальна кількість команд в цьому році склала 22  (у 2009 році – 15). Загальна кількість учасників - 378.

Програма Спартакіади включала змагання у міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шашок, шахів, більярду.

Переможці і призери  змагань були нагороджені почесними грамотами, медалями та кубками.

За підсумками обласних змагань буде сформована збірна команда області, яка у заплановані терміни візьме участь у ІІІ етапі ХІ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя у м. Алушта.


Фото:

Нашi партнери