Спортивний клуб «Легіон»

 м. Генічеськ, вулиця Міська, 6
Власник клубу - Євген Менесенко
тел. +38 (095) 472-00-77, (096) 472-00-77 - адміністратори , (095) 660-40-45 – керівник

Види спорту
Фітнес
Пауерліфтинг

Спортивний клуб створений за ініціативи  майстра спорту міжнародного спорту України з пауерліфтингу, багаторазового чемпіонат України Євгена Менесенка.

Мета  існуючого спортивного клубу «Легіон» – розвиток і популяризація фізичної культури і спорту в Генічеську. Тут проходять підготовку спортсмени, які планують виступати на силовому помості: від аматорів до майстрів спорту. Крім того, в спортивний клуб запрошуються всі бажаючі розвинути свою фізичну форму та спортивні навички. Досвідчені професіонали проводять спеціальний відбір молодих атлетів, повністю розкриваючи їх потенційні можливості і забезпечують  необхідніми умовами для досягнення максимально високих результатів.

Клуб з загальною площею 270 кв. м. вміщує в себе величезну кількість агрегатів, здатних привести тіло в належний вигляд, а саме: розширена кардіозона: бігові доріжки від провідних світових виробників, велотренажери, степпери, переходять еліпсоїдів і т. д. блокові і важільні тренажери, силові рами, гантелі тощо

Асортимент залу «Легіон» підібраний так, щоб кожен відвідувач міг задовольнити свої фізичні потреби. У тренажерному залі завжди присутні інструктори, які при необхідності, допоможуть провести тренування.

Загальна площа  Клубу - 500 кв. м, на якій розтошовані:
- масажний кабінет
- кафе-бар з повноцінним меню
-  комфортні роздягальні з душовими кабінами
- підігрів підлоги від холу до сан-вузлів
- 300 кв. м  тренажерний зал 
-  45 одиниць силових тренажерів
- вантажно-блочні тренажери і вільні ваги
-  олімпійські і грифи для пауерліфтингу
- важкоатлетичний поміст
- 1500 кілограмів дисків для штанги
- гантельний ряд 27 пар від 0,5 кг до 47 кг
-  професійне кардіо-обладнання: 5 бігових доріжок, орбітрек, горизонтальний велотренажер, веслувальний тренажер Concept 2.

Спортивний зал знаходиться за адресою: вул Міська, 6.

Режим роботи  з  08 до 22.00, без вихідних

Сайт клуба  ВКонтакте


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери