Спортивний клуб з хортингу «Maximus» (Лазурне)

смт Лахурне Скадовський район, вул. Жовтнева, 53
Кеоіник клубу - Георгій Аркелов
+38 (095) 842-43-79, +38 (096) 585-60-89, e-mail: fcmaximus10@gmail.com

Види спорту
Єдиноборства (кіокушин карате, тхеквандо, традиційне окінавське  годзю-рю,  карате-до, айкідо, хортинг, універсальний бій, таїландський бокс Муей Тай)

Спортивний клуб  з хортингу «Maximus» у смт Лазурному був заснований 1 жовтня 2007 року Георгієм Аракеловим. 

Це клуб бойових змішаних єдиноборств, які включають ударну техніку рук і ніг, бійцівську техніку задушливих больових прийомів. 

Хортинг - це вид спорту, створений на основі українських бійцівських традицій і передових методик світових бойових мистецтв. Він є системою комплексного фізичного, культурного розвитку і самовдосконалення. Названий так на ім'я островів Хортиця, де знаходилась Запорізька Січ.

За роки існування клубу підготовлено  12 кандидатів у майстри спорту України  з хортингу, 15 чемпіонів України з хортингу, 6 чемпіонів світу з хортингу, 4 чемпіона України з кікбоксингу, чемпіона України з ММА, багато призерів у змаганнях з різних видів єдиноборств.

Перша вихованка Клубу Катерина Савіцина стала інструктором з хортингу, працює  у Херсонському клубі, який знаходиться у ЗОШ № 53 (район ХБК). На сьогодні такий же Клуб працює у с. Красне Скадовського району. 

Стати членом клубу може стати будь-хто, головне, щоб людина мала бажання тренуватися і була дисциплінованою. Займатися можна з трьох років, якщо дитина старанна і слухняна. Це спорт для юнаків та дівчат 

Заняття хортингом допомагають розвивати такі риси характері як  старанність і працьовитість, сила волі і сила духу, колективізм і уміння дружити і працювати у команді.

З 2015 року у Клубі  проводяться професійні рейтингові турніри за пояс бійцівського клубу «Maximus», що допомагає спортсменам проявляти себе. Став традиційним щорічний весняний турнір на Кубок Лазурного,  Всеукраїнський турнір «Кубок Чорного моря з хортингу».

Керівник Клубу Георгій Аркелов з 2012 року очолює Херсонську обласну федерацію хортингу

Розклад тренувань:
Понеділок, середа, п’ятниця -  з 16:00 до 19:00
Вівторок, червер-субота -  індивідуальні тренування

Сайт клубу http://www.fc-maximus.com/welcome


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери