Дитячо-юнацька спортивна школа "Статор" Херсонської обласної організації ФСТ "Україна"

74903, Херсонська область, м. Нова Каховка, вул. Першотрввнева, 24
Директор школи - Дикий  Євген Олексійович
(05549) 7-21-02, моб. 099-023-40-99

Види спорту
Веслування на байдарках та каное
Вітрильний спорт
Легка атлетика
Теніс настільний
Теніс

Дитячо-юнацька спортивна школа спортклубу "Статор" ВАТ "Південелектромаш" створена 16 листопада 2002 року. Підпорядкована Херсонській  обласній організації фізкультурно-спортивного товариства "Україна". У 2009 році школі надано  ІІ категорію.

У школі працюють  віділення  з 4 видів спорту: веслування на байдарках і каное, легка атлетика, теніс, теніс настільний. У 16 групах навчаються 143 дитини і підлітка віком до 18 років, у т.ч. 45 дівчат
Навчально-тренувальний процес здійснюють 9 тренерів-викладачів, із них 2 тренери мають вищу категорію.

ДЮСШ не має власної спортивної бази, всі спортивно-тренувальні зініття проводяться на орендованих базах.
Відділення легкої атлетики проводить свої заняття на стадіоні "Енергія", у зимовий період в КП "Спорт для всіх" і у приміщеннях стадіону "Енергія".
Відділення веслування на байдарках і каное тренування проводить на базі водноспортивної станції ВАТ "Укргідромех".
Відділення  настільного тенусу займається у спортивному залі агрпотехнічного коледжу.
Відділення тенісу у літній період  проводить заняття на кортах міського відділу освіти та на кортах стадіону "Енергія", у зимовий період - у спортивних залах загальноосвітніх шкіл міста, КП "Спорт для всіх" і у Новокаховському професійному електрогтехнічному ліцеї. 

Вихованці ДЮСШ беруть участь у змаганнях різного рівня і показують непогані результати. Поліна Галкіна стала чемпіонкою України у бігу на 60 м з бар"єрами, включена до збірної команди України (кадети), виступала на чемпіонаті Європи серед юніорів. Неодноразовим призером Кубку і чемпіонату України  з легкої атлетики ставала Катерина Столярова Чемпіонами області  є Владислав Шалухін, Даша Кулікова, Валерія Петрова, Емма Чімбанго.

Неодноразові чемпіони і призери України і Херсонської області з настільного тенісу  - Владислав Тоткало, владислав Калугін і Артем Герасимов.Владислав Тоткало  у складі збірної України  взяв участь  у міжнародному турнірі "Відкрита першість Словаків", де зайняв ІІІ місце у парному розряді серед юніорів.


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери