Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа "Гарт"

73011, м. Херсон, вул. Рози Люксембург, 16

Директор - Кан Юрій Борисович
Заступник директора - Луценко Ірина Валеріївна


(0552) 42-95-22, моб. (050) 503-13-84, e-mail: kherson fvs@ukr.net

Види спорту
Бокс, кікбоксинг WAKO  та WRKA
Боротьба вільна, греко-римська
Сумо
Єдиноборства (кіокушин карате, тхеквандо, традиційне окінавське  годзю-рю,  карате-до, айкідо, хортинг, універсальний бій, таїландський бокс Муей Тай)
Веслування на байдарках та каное
Дзюдо, самбо

Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа "Гарт" працює з 26 березня 2009 року після реорганізації ДЮСШ "Гарт" з веслування на байдарках і каное та ДЮСШ "Гарт" з єдиноборств шляхом злиття. Школа комунальної власності.. Має ІІ категорію, підпорядковується Міністерству освіти, науки, молоді  та спорту України.

Директор школи - Кан Юрій Борисович, освіта вища, закінчив факултет фізичного виховання Миколаївського державного педагогічного інституту ім.Сухомлинського у 1989 році. У сфері фізичної культури  та спорту працію з 1979 року.

У школі працюють відділення з боксу, вільної боротьби, веслування на байдарках і каное, дзюдо,  кіокушинкай карате, сумо. У 16 групах займається 146  дітей і підлітків.

 

У КДЮСШ "Гарт"  працюють 11 тренерів викладачів, 2 тренери мають почесне звання "Заслужений тренер України" - С. Всеволодов (кіокушинкай карате) і  Ю.Кан (сумо), 1 - "майстер спорту міжнародного класу" - В. Воробйов (веслування на байдарках і каное), тренерів-майстрів спорту України.

Школа немає своєї спортивної бази, тому заняття проходять на спортивних спорудах м. Херсона. Так, заняття з веслування проводяться на водноспортивний базі Херсонського обласного управління з фізичного виховання та спорту КФВС МОН України, де є майстерні, елінгі, роздягальні, кімнати для тренерів, медичного персоналу, методичний кабінет. У зимовий період заняття проходять в спортзалі ЗОШ № 5.

Заняття віддіфлення сумо і дзюдо - на базі спеціалізованого спортивного залу "Тайфун" Федерації боротьби дзюдо м. Херсона. Зали укомплектовані спортивним інвентарем та обладнанням.

Заняття з вільної  боротьби -  у спортивному залі для занять вільною боротьбою Херсонського вищого училища фізичної культури.

Заняття з кіокушинкай карате проводиться  на базі спеціалізованного залу Херсонської обласної федерації кіокушинкай карате і рукопашного бою та у ЗОШ № 30.

Заняття з боксу  - у залі боксу (вул.Котляревського, 78), ЗОШ № 56 та у приміщенні КП "Таврійський".


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери