Тренажерний зал STRONG

73000, м. Херсон, вул. Димитрова, 23 (Комсомольський район)
(0552) 29 71 86, (050) 315 62 15, e-mail: strong@strong.ks.ua

Види спорту
Фітнес

Тренажерний зал «Стронг» надає спортивні послуги вже більше 10 років!
Оптимальний набір тренажерів дозволяє одержати комплексне навантаження, дає можливість займатися спортом людям будь-якого віку й рівня підготовки.
Крім великої кількості силових тренажерів, зал оснащений гантельним рядом від 1 кг до 40 кг, і грифами різних ваг і конфігурацій.
Лінійка кардіотренажерів представлена орбітреками, велосипедами, сайклом.
Доброзичлива, дружня атмосфера залу, професіоналізм і позитивна енергетика інструкторів дарують позитивний настрій і прагнення до нових досягнень. Зал обладнаний кондиціонерами й системою вентиляції, душової з гарячою водою.

У залі постійно перебуває інструктор, готовий надати кваліфіковану допомогу й підтримку. Він також складе індивідуальний комплекс вправ, що буде відповідати цілям і рівню підготовки клієнта. Ця послуга вже входить у вартість абонемента, і за неї не прийде робити окрему доплату!

На думку фахівців, саме головне в заняттях спортом - це знайти на нього час, що зробити досить непросто, з огляду на скажений ритм нашого сучасного життя. Ми можемо обіцяти собі почати тренуватися з наступного тижня, але сірі будні придушують наше прагнення й чергові зайві кілограми позначаються на нашій фігурі. Але зрештою треба сказати собі тверде "Так, я буду займатися спортом!" і Ви з головою зануритеся в це прекрасний мир здоров'я й відмінного настрою.

Якщо Ви хочете стати сильніше, стрункіше, гарніше, виробити гарну поставу, придбати гарну фігуру, збільшити м'язову масу, забрати проблемні місця й зайве жирові відкладення й взагалі йти по життю з високо піднятою головою - приходите до нас. Ми гарантуємо Вам привітний прийом і професійну допомогу.

ЗНАЙДИ ДЛЯ СЕБЕ ЧАС, А НЕ ВИПРАВДАННЯ, ПРИЙДИ ВЖЕ СЬОГОДНІ!!

Графік роботи залу у будні  дні з 09:00 до 20:00

Детальніше на сайті http://strong.ks.ua/


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери