Фітнес-мережа "Домінант"

73000 м. Херсон, вул. Гірського, 44  (головний офіс)
Директор - Дудка Сергій Олександрович
(0552) 39-45-80, моб. (066) 528-35-95

Види спорту
Гирьовий спорт
Фітнес
Пауерліфтинг

Фитнес-мережа «Домінант» на ринку фітнес-послуг з 2005 року. Мережа нараховує 4 тренажерні зали та 2 фітнес-клуби загальною площею більше 2850 кв.м. У мережі займається більше 3 тисяч осіб. До послуг населення: заняття в тренажерному залі, групові заняття фітнесом (йога, пілатес, степ-аэробіка, танці), персональні тренування із тренером, функціональний тренінг (90-60-90, петлі TRX)  також, пропонуємо послуги масажу (антицеллюлитный і вакуумний масаж), різноманітні програми коректування фігури, дієти. У фітнес-клубах  - найсучасніше, нове обладнання та професійний тренерський склад.

Тренери –інструктори регулярно проходять навчання, а також беруть участь у різних конференціях і змаганнях. Девізом фітнес мережі служить слоган «Потрібний результат - приходь у Домінант».

Офіційний офіс  знаходиться  за адресою: м.Херсон, вул. Гірського, 44, тел. (0552) 39-45-84.

Тренажерний зал «ДОМІНАНТ BUSINESS» (вул. Червонопрапорна, 26, завод Карданних валів)
Це зал бізнес-класу з новим професійним обладнанням. Індивідуальний підхід до кожного клієнта, а також досвід інструкторів дозволяє в самі найкоротші строки одержати потрібний результат!
Зал обладнаний вентиляцією, просторі роздягальні з індивідуальними шафками. Роздільні санвузли й душові.
За стійкою фітнес-бара можна випити коктейль або інший напій, а також поспілкуватися. У фітнес-барі можна придбати харчування провідних виробників, а також одержати консультацію щодо  харчування.
У залі працює система клубних карт, власник клубної карти одержує знижки на харчування, бар, а також на всі місячні абонементи залу, займаючись по клубній карті є можливість одержувати знижки до 50% на абонементи!!!
Графік роботи залу з 07:30-22.00 у будні дні, дозволяє підібрати час зручне для Ваших тренувань.
Зал також працює й у вихідні з 10.00 до 20.00.

Тренажерний зал «ДОМІНАНТ LIGHT»
(бульвар Шевченко 1, (ДКТ, вул.Перекопская 158, Палац молоді і студентів)
Поєднує у собі доступність за ціною плюс всю можливу спортивну базу, тобто в залі можна проробити будь-яку групу м'язів. Під керівництвом досвідченого тренера є можливість провести корекцію своєї фігури й зміцнити своє здоров'я.
У кардіо-залі ви зможете зміцнити серцево-судинну й дихальну системи, а в тренажерному - всі групи м'язів. Зал обладнаний роздягальнями й душовою кімнатою.
Теплота й затишок залу, а також турбота досвідченого тренера зроблять Ваші тренування приємними й цікавими. Доступна цінова політика.
Графік роботи залу з 09.00-22.00 у будні дні й у вихідні з 10.00 до 20.00.

Тренажерний зал «ДОМІНАНТ GOLD»
  (вул. 40 років Жовтня Октября, 124, напроти медсанчастини ХБК, хімчистка "Сніжинка") 
Тренажерний зал бізнес-класу. Площа залу для тренувань 150 кв.м. Зал обладнаний новітньою системою вентиляції з рекуперацією повітря.
Обладнання залу є одним з кращих в місті. Велика кількість різноманітних тренажерів для вибагливих  відвідувачів.
Є парковка для автомобілів. 
Графік роботи залу з 07.00-22.00 у будні дні й у вихідні з 10.00 до 20.00.

Тренажерний зал «ДОМІНАНТ LUX»
 (проспект Ушакова, 35а, ТРЦ "Адмірал", 4 поверх) 
Фітнес-клуб бізнес-класу. Площа тренажрного залу 210 кв.м. Зал забезпечений найрізноманітнішим силовимі кардіо-устаткуванням. У клубі проходять заняття з аеробіки, пілатесу, хореографії, стретчінгу, GoGO  та інші. Є групи для дітей та дорослих.
Зали обладнано приточно-витяжною вентиляцією. Величезні панорамні вікна, прозорі лише зсередини,  дозволяють  отримати задоволення  не лише від тренувань, але і задоволення від вигляду на місто.
Графік роботи залу з 07.00-22.00 у будні дні й у вихідні з 10.00 до 20.00.

Новий фітнес клуб «ДОМІНАНТ GRAND» (проспект Пенявіна, 152, мікройон IV Таврійський, кінцева зупинка маршруту № 6) 
Клуб має  тренажерний зал площею 280 кв.м,  4 фітнес-зали загальною площею більше 300 кв.м, фітнес-бар з відмінними асортиментами.
Тренажерний зал ділиться на зони: кардиотренажеров, механічних тренажерів і вільних ваг (штанги, гантелі).
Кардиозона зона - відмінне місце для початку занять, для розігріву й підготовки організму до майбутніх навантажень. Бігові доріжки оснащені комп'ютерами, які дозволяють не тільки контролювати швидкість кроків, обсяг навантаження, але й кількість калорій, що спалюються.
Заняття в тренажерному залі містять у собі комплекс силових вправ з обтяженням або на силових тренажерах, які допомагають наростити мускулатуру, спалити жир, зміцнити кісткову систему.
Графік роботи залу з 07.00-22.00 у будні дні,  у суботу  з 10.00 до 20.00, у неділю - черговий зал «ДОМІНАНТ GOLD» .
Моб.тел. (066) 584-44-81.

Детальніше на сайті: http://dominant.mg.ks.ua/


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери