Херсонська федерація танців на пілоні та акробатики

73000, м. Херсон, вул. Хетагурова, 36, вул. Королюка, 55  (мікрорайон Таврійський)
Президент - Дмитро Кураш
моб. (050) 805-56-24

Види спорту
Спортивні танці, танці на пілоні

Перший крок розвитку у м. Херсоні  POLE DANCE  та освоюванні азів танцю на пілоні зроблено ще у лютому  2003 року ентузіастами на чолі з  майстром спорту України Дмитром Курашом.  У 2007 році  був створений перший і єдиний у місті Клуб POLE DANCE.

У січні  2011 року зареєстровано  Херсонську  Федерацію танців на пілоні і акробатики,  президентом і головним тренером якої став  майстер спорту України Дмитро  «Дракон» Кураш, міжнародний інструктор, спортивний стаж  понад 35 років.

Херсонська федерація танців на пілоні і акробатики є членом Першої Української федерації спорту на пілоні.

Федерація займається розвитком і популяризацією POLE DANCE у м. Херсоні й області. Президент Федерації  Дмитро Кураш  є представником X-POLE і Mighty Grip у Херсонському регіоні.

Зали  працюють у Таврійському мікрорайоні (вул.Королюка, 55 і  вул. Хетагурова,36)  без вихідних з 09-00 до 21-00, заняття тривають  1,5 - 2 години. Групи численністю до . до 4-х осіб.

Детальніше на сайті http://poledancing.at.ua/ а також http://vk.com/club9486053  

POLE DANCE - танець на пілоні - вид спорту, який поєднує в собі елементи хореографії та шестової  акробатики.

У ньому кожна знайде саме те, що ідеально підійде для неї: по перше - це силова гімнастика, в других - танець з елементами жіночною акробатики, і, нарешті, - складна і цікава стрип - хореографія, яка не залишить байдужим нікого.

При всій удаваній легкості рухів танець вимагає значної витривалості, спортивної підготовки, гнучкості, координації, грації та спритності. Хороша розтяжка, загальний м'язовий тонус і сила м'язів верхньої і нижньої частин тіла є суттєвою перевагою. Тим не менш, навіть за відсутності серйозної фізичної підготовки при регулярних заняттях кожна дівчина зможе досягти чудових результатів у танці на пілоні. Пілон-танець визнаний видом фітнесу, заснованому на аеробних і анаеробних вправах, де пілон використовується як «тренажер».

POLE DANCE - це по суті мікс хореографії, спортивної та художньої гімнастики і фітнесу. Саме тому при удаваній легкості, еротичності і красі рухів pole dance вимагає хорошої фізичної підготовки танцюриста, сили, витривалості, спритності. Перевагою в цьому виді танцю також є високий рівень гнучкості і розтяжка.

З 2003 року проводяться різні міжнародні конкурси і чемпіонати, як правило, серед дівчат. Правила таких конкурсів забороняють оголення тіла й інтимні жести під час виступів, а також одяг і взуття зі шкіри, латексу, лаку, стрипи (взуття на високих підборах і підошві), одяг еротичної спрямованості тощо, з метою відокремити танець на пілоні від стриптизу, акцентувати увагу на атлетизмі і артистизм, а не на сексуальній привабливості виконавиці.

Чого очікувати від занять?
Заняття починається з розминки і силових вправ на всі групи м'язів.
Далі йде  розтяжка (стретчинг), у тому числі розтяжка на шпагат.
Вивчення танцювальних рухів:
- в «нижньому ярусі» (танець в партері, тобто на підлозі);
- в «середньому ярусі» (крутки, обертання на жердині);
- в «верхньому ярусі» (трюки, перевернуті елементи,  акробатика на жержині).
Елементи стрип-пластики.
Вивчення «зв'язок» (танцювальних комбінацій), плавних переходів з одного руху на інше.
Постановка танцю.


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери