Голопристанський міський Палац спорту

75600, м. Гола Пристань, пров.Портовий, 64
Директор - Буркхардт Олександр Михайлович
(05539) 2-64-82, 2-12-77

Види спорту
Бокс, кікбоксинг WAKO  та WRKA
Фітнес
Волейбол, пляжний волейбол
Теніс
Футбол, футзал, пляжний футбол

Масове захоплення заняттями спорту та активний розвиток у місті різних видів спорту стали одним із вагомих факторів при прийнятті рішення про реконструкцію міської водно-спортивної бази під міський водно-спортивний комплекс (Палац спорту), що розпочалася 24 квітня 2009 року.

Будівлі та споруди міської водно-спортивної бази є комунальною власністю територіальної громади, про що видано свідоцтво на право власності Голопристанській міській раді та входить до переліку об’єктів комунальної власності міста, що не підлягають приватизації.

Урочисте відкриття нового Палацу спорту відбулося 19 жовтня  2010 року за участі Міністра України у справах сімї, молоді та спорту Р.С. Сафіуліна.

Місцезнаходження будівлі є доступним для всіх бажаючих, знаходиться на набережній у центрі міста на березі р. Конки. Біля Палацу облаштовано зупинку міського транспорту, стоянку для автомобілів, неподалік міжміська автостанція, що сприятиме легкому доступу не лише місцевих жителів, а й мешканців району. Територія благоустроєна, озеленена та добре освітлена. 

Основні показники будівлі:
Загальна площа – 1226,75 кв.м,
Корисна площа – 1220,23 кв.м,
Площа забудови – 1043,48 кв.м,
Будівельний об’єм – 10434,8 кв.м.
Це двоповерхова будівля з приміщеннями на першому поверсі: тамбур входу, пост охорони, гардеробна, хол, спортивний зал – 654,91  кв.м, тренажерний зал – 82,52 кв. м, тренерська, приміщення для зберігання інвентарю, тренерська, жіночий санвузол, та роздягальня, душова, медичний пункт та ін.
на другому поверсі: хол, глядацька зона, тренажерний зал – 169 кв. м, кабінет адміністрації, роздягалка чоловіча, тамбур, душова, санвузол та ін.

Відповідно до послуг, які  надаваються, Палац спорту оснащений сучасним технологічним устаткуванням, що дозволяє проводення як спортивні змагання з волейболу, мині-футболу, так і займатися оздоровчим спортом в тренажерному залі та займатися фітнесом на площадці для ритмічної гімнастики.
Для влаштування боксерського залу передбачено місце на другому поверсі у тренажерному залі.


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери