Новокаховська міська організація фізкультурно-спортивного товариства "Спартак"

74900, Херсонська область, м.Нова Каховка, вул.Піонерська, 24-а


Голова - Євсєєва Джанан Таслимівна
(05549) 4-52-80, e-mail: spartack.nkahovka@yandex.ua

Види спорту
Бокс, кікбоксинг WAKO  та WRKA
Велоспорт
Єдиноборства (кіокушин карате, тхеквандо, традиційне окінавське  годзю-рю,  карате-до, айкідо, хортинг, універсальний бій, таїландський бокс Муей Тай)
Теніс настільний
Стрільба із лука
Футбол, футзал, пляжний футбол

Свій початок спартаківське товариство в Новій Каховці бере з 1978 року. У радянські часи  зусилля  товариства були направлені на  розвиток фізкультурно-спортивного руху у виробничій та соціально-побутовій сферах, організацію та проведення масових фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів серед населення міста, розвиток дитячо-юнацького спорту.

У новій історії  новокаховського  спорту  міська організація  фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» була відроджена  тільки у 2003 році.

З 2003 року організацію очолює Джанан Таслимівна Євсєєва, яка ще  в 1967 році прийшла працювати в новокаховський «Спартак» інструктором.

У 2004 році в місті відкрито спартаківську дитячо-юнацьку спортивну школу. На сьогоднішній день в секціях ДЮСШ культивується 6 видів спорту (велоспорт на шосе, стрільба з лука, футбол, бокс, кікбоксинг, настільний теніс), працюють 26 навчально-тренувальних груп, в яких займаються 263 дітей і підлітків. З ними працюють 9 тренерів-викладачів.

До складу Новокаховської міської організації ФСТ «Спартак» входять  18 колективів фізкультури, 5 клубів (4 -спортивної спрямованості, 240 чол.; 1 - фізкультурно-оздоровчої спрямованості, 287 чол.).

У 2014 році проведено 16 масових фізкультурно-спортивних заходів. Щороку проводяться спартакіади МО ФСТ «Спартак» з видів спорту: волейболу, міні-футболу, настільного тенісу, шашок, шахів, бадмінтону, дартсу. Колективи фізкультури Новокаховської міської організації взяли участь у галузевих спартакіадах: працівників державних службовців; працівників охорони здоров’я; працівників ВАТ «Укртелеком»; працівників ПАТ «Херсонгаз»; працівників культури; депутатів обласних, міських та районних рад; працівників соціальної служби.
Традиційно у травні проведені змагання з велосипедного спорту на шосе серед юнаків та дівчат «Легендарна тачанка», в яких взяли участь понад 90 чоловік.

За підтримки Новкаховського міського центру «Спорт для всіх»  відбулися змагання з  міні-футболу серед дворових команд за місцем проживання «Літні канікули»  серед юнаків 2001-02 років народження та відкрита першість Новокаховської міськї організації з воркауту (силова гімнастика).

Детальніше: http://spartak.ks.ua/miski-oseredki/46

Оновлено лютий 2015


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери