Херсонська міська організація фізкультурно-спортивного товариства "Спартак"

73025, м.Херсон, вул.Петренка, 5
Голова - Маломуж Олександр Іванович 
(0552) 39-65-39, моб. 095-804-99-98, e-mail: spartak-kherson2005@ukr.net

Види спорту
Академічне веслування
Бокс, кікбоксинг WAKO  та WRKA
Веслування на байдарках та каное
Гандбол, пляжний гандбол
Хокей з шайбою
Пауерліфтинг

Херсонська міська організація фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» утворена 8 грудня 2005 року. Головним завданням новоствореної організації стала активізація в місті фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності серед працівників галузей та членів їх родин, які входять в Товариство, фізкультурно-оздоровчої роботи за місцем проживання та масового відпочинку.
Але головну увагу приділено формуванню  серед працівників міських організацій та підприємств, мешканців міста здорового способу життя, зміцнення їх здоров та членів їх родин засобами фізичної культури та спорту, створення умов для занять та проведення систематичних змагань з видів спорту.

До складу міської організації входять близько 30 трудових колективів, які з задоволенням беруть участь у міських змаганнях:  ПП Урсуленко (керівник Урсуленко О.А., відповідальна за фізкультурно-масову роботу Попова С.Л.), міська клінічна лікарня ім. А. та О. Тропіних (керівник Ремига Л.Т.), міськвиконком, облмуздрамтеатр, Херсонська філія ПАТ Укртелеком, міська станція швидкої допомоги, де керівники закладів та голови профспілкових комітетів та організацій зацікавлені у здоровому та активному відпочинку своїх працівників, приділяють пильну увагу участі збірних команд своїх закладів у у міських змаганнях та особисто беруть участь.

Значну роль у розвитку фізичної культури в м. Херсоні відіграють вищі навчальні заклади І-ІІ рівнів акредитації, які входять до складу товариства -Херсонський базовий медичний коледж, Херсонське морехідне училище рибної промисловості, Херсонське училище культури, Херсонський політехнічний коледж. Це насамперед, і надання спортивних баз закладів, і практична допомога в організації та проведені заходів, яку постійно надають викладачі цих установ - Фріз В.В., Стародубець О.К., Горгола М.В., Русолов Д.С., Федін Ю.М., Коцегубов С.А., Носов П.С.

З метою покращення своєї роботи, починаючи з 2006 року, міською організацією щорічно проводяться:
 - передостання (остання) субота-неділя травня – міська міжгалузева спартакіада – «Кубок Спартака», кількість учасників постійно збільшується, в 2012 році взяло участь 16 команд;
 - квітень - міська спартакіада державних службовців та працівників державних установ, депутатів районних у місті та міської рад, спартакіада працівників медичних закладів;
 - у 2 та 3 суботу-неділю вересня – змагання до  Дня фізичної культури та спорту, Дня міста;
 - в кінці травня - на початку червня -  заходи, приурочені Дню захисту дітей, останньому дзвонику, тощо.
З осені до весни на спортивних спорудах міста проводяться міські змагання для працівників підприємств та організацій  з 9-11 видів спорту.

Детальніше http://spartak.ks.ua/miski-oseredki/45 


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери