Комунальний заклад «Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа»

74701, Херсонська область, смт Нижні Сірогози, вул. Височина, 8
Директор закладу - Гладун Ігор Вікторович
(05540) 2 -12-73, e-mail: nserogdysh2004@ukr.net

Види спорту
Волейбол, пляжний волейбол
Футбол, футзал, пляжний футбол

Дитячо-юнацька спортивна школа  заснована  15 серпня 1989 року, у 1990 році реорганізована в дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки (ДЮКФП), а у 2004 році - знову у дитячо-юнацьку спортивну школу (ДЮСШ). Школа підпорядкова відділу освіти Нижньосірогозької райдержадміністрації.

Перший директор школи - Борис Іванюк  - відмінник освіти України, старший вчитель, тренер І категорії, суддя І категорії з футболу. 

Основні види школи, які культивуються у школі, футбол та волейбол. Навчально-виховний процес здійснюють  6 тренерів. Всього займається 198 дітей і підлітків.

Власної спортивної бази ДЮСШ не має. Заняття проходять  на базі Нижньосірогозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (волейбол) та Нижньоторгаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів (футбольне поле).

19 травня 2018 року у смт Нижні Сірогози на території  Нижньосірогозької ЗОШ вiдкрито спортивний майданчик зі штучним покриттям розміром 42 м х 22 м.
Спортивний об'єкт фінансували з різних джерел: з державного бюджету - 749,5 тис. грн, кошти районного бюджету - 400,0 тис. грн. та кошти Нижньосірогозької селищної ради - 350,0 тис. грн. Загальна вартість майданчика становить 1499,0 тис. грн.  

На сьогодні у Нижньосірогозькій ЗОШ І-ІІІ ступенів функціонують футбольні команди старшого, середнього та молодшого шкільного віку, 52 учні (тренери- вчителі фізкультури Татаринцев В.В., Федорець І.М., Супрун І.М.).

У дитячо-юнацькій спортивній школі, яка діє на базі навчального закладу, організовано 12 різновікових груп:  5 - з початковою підготовкою, 7 - базовою підготовкою (тренери ДЮСШ Іванюк В.Б., Гладун О.В., Чудновський С.І., Пилипенко В.І.), команда селища «Тарпан» - 25 осіб (тренер-адміністратор Мікулін М.В.). 

Вихованці ДЮСШ  у складах збірних команд загальноосвітних шкіл  беруть участь у змаганнях районної спартакіади школярів та у складах збірних команд району в обласній спартакіаді школярів, юнацьких спортивних іграх Херсонщини.

травень 2018 


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери