Стадіон "Авангард" ВАТ "КЗЕСО"

74800, Херсонська область, м.Каховка, вул.Пушкіна,108 б
Директор стадіону  - Кисельов Сергій Анатолійович
(05536) 2-14-48, факс (05536) 4-10-41,

Види спорту
Баскетбол, стрітбол
Шахи, шашки
Волейбол, пляжний волейбол
Гирьовий спорт
Легка атлетика
Теніс настільний
Футбол, футзал, пляжний футбол

Стадіон "Авангард" знаходиться на балансі відкритого  акціонерного товариства "КЗЕСО". Введений у експлуатацію у 1963 році. 

Загальна площа - 1,94 га. На території стадіону знаходяться футбольне поле (6300 кв.м) з трибунами для глядачів на 1860 місць, 2 волейбольних майданчики (640 кв.м), гімнастичний,  міні-футбольний (гандбольний) майданчик (800 кв.м)  і баскетбольний майданчик (600 кв.м), бігові доріжки, городковий майданчик, відкритий спортивний павільйон для настільних ігор. Крім того, є допоміжні приміщення - 2 роздягальні з санвузлами і  душовими кімнатами. 

Спортивни споруди стадіону "Авангард" безоплатно надаються для занять фізичною культурою і спортом вихованцям Каховської ДЮСШ, спортсменам-інвалідам, учням ЗОШ № 1 для проведення уроків фізичного виховання та Каховському професійному ліцею сфери послуг, громадянам міста. Завантаженість стадіону «Авангард» у 2010 році склала понад  18,5 тис.чол.

 

Пріоритетного значення набуває розвиток масовості та доступності фізичної культури і спорту за місцем роботи та проживання населення. Головними завданнями вдосконалення фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи у виробничій та соціально-побутовій сферах є створення сприятливих умов для задоволення потреб широких верств населення у зміцненні здоров'я, післятрудовому відновленні, організації змістовного дозвілля та активного відпочинку.

Прихильники фізичної культури та спорту ВАТ «КЗЕСО» мають необхідні умови для занять – спортивну базу стадіону «Авангард», відповідний спортивний інвентар та спортивну форму. Фізкультурно-масову роботу на громадських засадах проводять активісти з числа працівників підприємства. Працюють секції з настільного тенісу, волейболу, футболу, є облаштоване місце для занять гирьовим спортом, атлетизмом та загальнофізичною підготовкою.  Між цехами, ділянками та відділами регулярно проводяться змагання та першості заводу з різних видів спорту: футзалу, волейболу, шахам, шашкам, настільному тенісу, гирьовому спорту. Спортсмени та команди заводу - учасники міських, обласних та всеукраїнських змагань з міні-футболу, баскетболу та волейболу, турнірів з шахів та шашок.

Стадіон «Авангард», що знаходиться на балансі ВАТ «КЗЕСО», безоплатно надається для занять фізичною культурою і спортом вихованцям Каховської ДЮСШ, спортсменам-інвалідам, учням ЗОШ № 1 для проведення уроків фізичного виховання та Каховському професійному ліцею сфери послуг, громадянам міста. Завантаженість стадіону «Авангард» у 2010 році склала понад  19 тис.чол.


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери