Спорткомбінат "Олімпійський"

74800, Херсонська область, м.Каховка, площа Меліораторів,4 
Директор спорткомплексу - Каліта Сергій Іванович
(05536) 5-56-70, 4-18-61, факс (05536) 2-01-83

Види спорту
Баскетбол, стрітбол
Волейбол, пляжний волейбол
Легка атлетика
Теніс
Футбол, футзал, пляжний футбол

Спорткомбінат «Олімпійський - основна спортивна база міста знаходиться на балансі відділу з питань фізичної культури та спорту Каховської міської ради. Введений в експлуатацію у 1980 році.

Загальна площа - 3,5 га. На території знаходяться футбольне поле  (104 х 69 м) з електронним табло і трибунами для глядачів на 1540 місць (індивідуальні пластикові сидіння), 8 стандартних легкоатлетичних доріжок, 3 тенісні корти, спортивний зал (12 х 24 м), 2 волейбольних майданчика, гімнастичний майданчик,  гандбольний (міні-футбольний) майданчик, міні-футбольний майданчик зі штучним покриттям (15 х 25 м).

У 2004 році проведено реконструкцію спорткомбінату: ремонт адмінбудівлі, встановлено електронне табло і індивідуальні пластикові сидіння на трибуні, заасфальтовано бігові доріжки тощо.

Середня кількість відвідувачів на день, що обслуговуються спортивною спорудою - 120 осіб.

Спортивні майданчики і зали надаються для проведення  навчально-тренувальних занять дитячої футбольної команди дитбудинку «Радість», міської футбольної команди СК «Каховка», аматорських дитячо-юнацьких та дорослих команд з міні-футболу, секції з тенісу, груп з легкої атлетики і футболу ДЮСШ. Дорослі, підлітки і діти  можуть займатися загальнофізичною підготовкою в індивідуальному порядку. 

На спортивних спорудах протягом року проводяться спортивні змагання різного рівня, у тому числі: всеукраїнські зональні змагання з футболу на призи клубу „Шкіряний м”яч”, Всеукраїнський турнір з футболу серед аматорських команд пам’яті заслуженого тренера України П.І.Безносенка, чемпіонат та Кубок області з футболу, чемпіонат області з волейболу серед чоловіків, міської спартакіади школярів з футболу, баскетболу, волейболу, легкої атлетики, чемпіонати та кубки міста з настільного тенісу, волейболу, баскетболу, футзалу, футболу, інші міські спортивні змагання як серед дорослих, так і серед дітей. Серед дітей і підлітків проводяться «Турніри вихідного дня» з тенісу і дартсу, з нагоди Всеукраїнського дня футболу - традиційний турнір з міні-футболу серед дворових дитячо-юнацьких команд.

На даний час спорткомбінат також є містом масового відпочинку населення. Під час шкільних зимових канікул  на стадіоні «Олімпійський» працює льодовий каток для активного відпочинку громадян міста, 


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери