Новотроїцька Дитячо-юнацька спортивна школа

75300, Херсонська область, смт Новотроїцьке, вул. Соборна, 90 


Директор школи - Філь Олексій Миколайович


(05548) 5-15-64, e-mail: sekretik07@ukr.net

Види спорту
Баскетбол, стрітбол
Бокс, кікбоксинг WAKO  та WRKA
Боротьба вільна, греко-римська
Волейбол, пляжний волейбол
Гирьовий спорт
Легка атлетика
Теніс настільний
Футбол, футзал, пляжний футбол
Пауерліфтинг

Новотроїцька Дитячо-юнацька спортивна школа заснована у районі у березні 1997 році як дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки. У грудні 2004 році  на підставі рішення сесії районної ради ДЮКФП реорганізований  у дитячо-юнацьку спортивну школу. Школа підпорядкова Новотроїцькій районній раді. Категорії не має.

У ДЮСШ  працюють  відділення з 9 видів спорту: футбол, вільна боротьба, гирьовий спорт, бокс, волейбол, баскетбол, настільний теніс, легка атлетика, паеурліфтинг, де  займаються 389 дітей і підлітків. Навчально-тренувальний процес здійснюють 14 тренерів-викладачів.

Заняття проходять на власній спортивній базі - спортивний зал  (футбол, вільна боротьба, гирьовий спорт, волейбол); у спортивниї залах загальноосвітніх шкіл району: Новотроїцької ЗОШ № 1 (баскетбол, пауерліфтинг), Сиваської ЗОШ  №1 (легка атлетика) № 2 (баскетбол, футбол), Громівської ЗОШ (футбол), Чкалівської ЗОШ (бокс), Федорівської ЗОШ (гирьовий спорт), Дивненської ЗОШ (настільний теніс, гирьовий спорт); на спортивних майданчиках Сиваської ЗОШ № 2 (футбол) та ЗОШ № 1 (легка  атлетика). Заняття та змагання з футболу проводяться також на футбольних полях СК  с. Громівка  та  «Сільгосптехніка» Новотроїцької селищної ради.

Вихованці ДЮСШ беруть  активну участь у проведенні районної та обласної Спартакіади, Дитячої Олімпіади Херсонщини, у районних заходах з нагоди державних і професійних свят.  Щороку понад 150 учнів ДЮСШ виступають на обласних змаганнях.

ДЮСШ  проводять для своїх учнів першості з вільної боротьби серед молодшої та старшої вікової групи, з футболу серед команд  молодшої та старшої вікових груп Новотроїцької ДЮСШ,  гирьового  спорту, футзалу. 

Представниця Новотроїцької ДЮСШ Анжела Щирська у 2010 році у складі збірної області взяла участь у чемпіонаті України з легкоатлетичного кросу і стала чемпіонкою України в естафеті 4х1000 м.

На Кубку України з гирьового спорту  інша вихованка ДЮСШ Марина Колобродова у грудні 2010 року  зайняла третє місце, стала переможцем Міжнародного турніру з гирьового спорту на призи Івана Кожедуба, виконавши норматив майстра спорту України міжнародного класу.

Оновлено січень 2018


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери