Комунальний заклад "Дитячо-юнацька спортивна школа" Каланчацької районної ради Херсонської області

75800, Херсонська область, смт Каланчак, вул.Чорноморська, 7 
Директор школи - Панчин Сергій Олександрович
(05530) 3-10-85, e-mail: kalansp@ukr.net

Види спорту
Баскетбол, стрітбол
Волейбол, пляжний волейбол
Єдиноборства (кіокушин карате, тхеквандо, традиційне окінавське  годзю-рю,  карате-до, айкідо, хортинг, універсальний бій, таїландський бокс Муей Тай)
Футбол, футзал, пляжний футбол
Пауерліфтинг

Дитячо-юнацька спортивна школа Каланчацької селищної ради заснована  ще у 1969 році як дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки  Каланчацької райдержадміністрації і реорганізована рішенням сесії районної ради у 2002 році у дитячо-юнацьку спортивну школу.

З 2012 року - комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа»  Каланчацької районної ради Херсонської області.

З 2017 року  підпорядкована Каланчацькій селищній раді.

У роботі керується Положенням про дитячо-юнацьку спортивну школу, діє на підставі власного Статуту.

Навчально-тренувальний процес у школі здійснюють 9 тренерів-викладачів (штатні - 4).

У ДЮСШ у 5 відділеннях з видів спорту займаються 250 дітей і підлітків: футболу (90), волейболу (48), баскетболу (40), кіокушинкай карате (48), пауерліфтингу (24).

Заняття  проходять на базі ДЮСШ  та шкіл району: спортивний зал  ДЮСШ (футбол, карате, волейбол, баскетбол), Каланчацька ЗОШ № 2 (футбол), Каланчацької ЗОШ №1 ( баскетбол, волейбол), Гаврилівської ЗОШ  (карате), стадіона «Юність» Каланчацької селищної ради (футбол),  Будинок культури  Каланчацької селищної ради (пауерліфтинг).

 

 

Адміністрація спортивної школи для вихованців, тренерів-викладачів та інших працівників створює безпечні умови для навчально-тренувальної, спортивної та іншої роботи.

Основними формами навчально-тренувальної і спортивної роботи є групові навчально-тренувальні заняття, тренування за індивідуальними планами, виховні заходи, навчально-тренувальні збори, практика суддівства спортивних змагань, участь у спортивних змаганнях різного рівня. 

Так, школою проводяться традиційні товариські зустрічі з волейболу між командами та ДЮСШ м. Армянська; з футболу - між командам 

Каланчацької ДЮСШ та «Титан» (м. Армянськ); відкриті турніри з волейболу із запрошенням команд Херсона, Армянська. Каховки та Чаплинки:  передноворічний турнір з баскетболу на призи Каланчацької ДЮСШ.

Щороку  кращі вихованці ДЮСШ є учасниками спортивно-оздоровчої зміни «Дитяча Олімпіада Херсонщини»: у 2011 році у змаганнях з легкої атлетики спортсмени зайняли 5 місце, з футболу - 7 місце,  настільного тенісу - 5, волейболу - 4 місце.

Адміністрація спортивної школи створює для вихованців, тренерів-викладачів та інших працівників безпечні умови для навчально-тренувальної, спортивної та іншої роботи.

Школа розміщується у орендованому приміщенні Каланчацького районного Будинку культури, для роботи використовується  спортивний зал. роздягальні.

Так, школою проводяться традиційні товариські зустрічі з волейболу між командами та ДЮСШ м. Армянська; з футболу між командами Каланчацької ДЮСШ та «Титан» (м. Армянськ); відкриті турніри з волейболу із запрошенням команд Херсона, Армянська. Каховки та Чаплинки, передноворічний турнір з баскетболу на призи Каланчацької ДЮСШ.

Щороку  кращі вихованці ДЮСШ є учасниками спортивно-оздоровчої зміни «Дитяча Олімпіада Херсонщини». 


Як знайти:

Просмотреть херсон везом на карте большего размера

Фото:

Нашi партнери