Відділ у справах сім"ї, молоді та спорту Генічеської районної державної адміністрації

75500, Херсонська область, м. Генічеськ, вул. Володарського, 15

Начальник відділу - Філіпова Лілія Фрідріхівна 
Головний спеціаліст - Ковальова Анна Вікторівна

 


(05534) 3 20 28, e-mail: vssms_genichesk@mail.ua

Види спорту
Баскетбол, стрітбол
Бокс, кікбоксинг WAKO  та WRKA
Боротьба вільна, греко-римська
Шахи, шашки
Волейбол, пляжний волейбол
Єдиноборства (кіокушин карате, тхеквандо, традиційне окінавське  годзю-рю,  карате-до, айкідо, хортинг, універсальний бій, таїландський бокс Муей Тай)
Більярдний спорт
Спортивна акробатика
Дзюдо, самбо
Легка атлетика
Теніс настільний
Плавання
Футбол, футзал, пляжний футбол

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Генічеської районної державної адміністрації є відокремленим структурним підрозділом Генічеської районної державної адміністрації і має статус юридичної особи.

Свою діяльність відділ будує у тісній співпраці з іншими структурними підрозділами райдержадміністрації, а саме: з районними центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, службою у справах дітей, відділом культури, освіти, виконкомами міської, селищних та сільських рад.

Одним із пріоритетних напрямків роботи відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації є заходи, які спрямовані на утвердження здорового способу життя населення, передусім дітей і молоді, на розвиток фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за місцем навчання, роботи, проживання й відпочинку населення. Саме впровадження здорового способу життя серед дітей та молоді є гарантом здоров’я нації і наступних поколінь.


Сайт  http://genichesk-rda.gov.ua/?page_id=229

У районі збережена мережа спортивних об’єктів, працюють 99 спортивних споруд, а саме: 1 стадіон, 15 футбольних полів, 34 майданчики, 28 спортивних залів, 3 стрілецькі тири, 18 пристосованих приміщень.

Успішно діють 2 дитячо-юнацькі спортивні школи, 8 спортивних клубів: з боксу, рукопашного бою, дитячого футболу, більярду, плавання, настільного тенісу, мотоциклетного спорту (2), 6 районних федерацій: з футболу, баскетболу, вільної боротьби, кіокушин-карате, дзюдо, самбо, сумо, кіокушин–кай карате.

Для організації спортивно-масової роботи в районі є певна спортивна база: стадіон «Будівельник», 28 спортивних залів в навчальних закладах, 15 футбольних полів, 27 спортивних майданчиків.

Існуюча мережа спортивних закладів забезпечує можливості проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи.

Одним із найважливіших завдань у сфері соціального захисту дітей є реалізація їх права на оздоровлення та відпочинок, охоплення організованими формами оздоровлення дітей, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки. 

Проведення канікул у дитячих закладах оздоровлення і відпочинку та таборах з денним перебуванням дітьми міста – є одним із найбільш масових та доступних видів організованого відпочинку дітей.

У районі щороку впроваджується комплекс заходів, спрямованих на організацію літнього відпочинку та оздоровлення дітей. Діти завжди були і залишаються найдорожчим скарбом, гордістю, надією і майбутнім держави. І першочергова мета держави – мати здорове і щасливе молоде покоління.

2015 рік

Як знайти:

Фото:

Нашi партнери