Наталія Урсуленко – срібна призерка XXIV Дефлімпійських ігор у метанні диска

13 травня 2022 року, за два дні до завершення XXIV Дефлімпійських ігор-2021 у бразильському місті Кашіас-ду-Сул – змагань найвищого рівня для атлетів з вадами слуху, що мали відбутися в грудні 2021 року, але були перенесені на травень 2022 року – скарбничка України поповнилася ще однією нагородою завдяки колишній вихованці Херсонського регіонального центру «Інваспонрт», заслуженому майстру спорту Наталії Урсуленко з Маріуполя (Донецька обл.).



Українська легкоатлетка виборола «срібло» в жіночому турнірі з метання диска. Її результат 44,38 метри виявився кращим, ніж у суперниць із Індії, Камеруну, Кенії, Колумбії, Нігерії, Словаччини, але меншим, аніж у переможниці Ленки Матушкової з Чехії (45,96 м). Наставниками Наталії Урсуленко є заслужені тренери України Наталя Василенко та Юрій Ревенко.

Нагадаємо, 8 травня 2022 року на Іграх у Бразилії Навталія Урсуленко перемогла в жіночих змаганнях у штовхання ядра.. Наразі вона має в своєму активі 5 дефлімпійських медалей: у 2009 році в Тайбеї була бронзовою призеркою, у 2013 році в Софії виборола дві «бронзи».


Фото:

Нашi партнери