Херсонська спортивна школа для дітей з інвалідністю поновила тренування для вихованців, які перебувають у місті.

Про це Суспільному розповів директор ДЮСШ Руслан Малашенко.


«Тільки з'явилась можливість ми поновили тренування. Раніше не могли, бо в останніх числах лютого та перших числах березня була серйозна ситуація, стріляли в Херсоні. Ми сиділи на дистанційці, працювали віддалено», - розповідає Руслан Малашенко.

З середини березня тренування поновили. Ті, хто не може їх відвідувати, працюють дистанційно.

«Навіть наші тренери приїжджають додому для тренувань. Звісно, стільки дітей як було у мирний час немає, тому що виїхали і за кордон, і на територію, де нема бойових дій. А тих, які залишилися,  батьки не відпускають. Як можемо, так і проводимо тренування», - говорить Руслан.

За його словами, наразі намагаються розв'язати проблему з ліками, для підопічних. З 48 людей, що працюють в школі,  п'ятеро виїхали, решта на місці і продовжують працювати.

«З усіма, з ким я розмовляю, в ХНР не хочуть жити і співпрацювати з росіянами. Кожен приймає рішення залишатися чи їхати звідси. Я, наприклад, відправив свою дитину в безпечне місце, ми живемо в Чорнобаївці, а сам вирішив залишитися і допомагати до кінця поки є можливість допомагати», - каже Руслан Малашенко.

 Джерело: Суспільне Херсон 


Фото:

Нашi партнери